KLARE FOR NY KONSERT: Menn Med Gitar fylte La Paz til randen på sist konsert. Nå er de klare for å rocke brakka igjen!
KLARE FOR NY KONSERT: Menn Med Gitar fylte La Paz til randen på sist konsert. Nå er de klare for å rocke brakka igjen!

Mer Menn Med Gitar!

Suksessen skal gjentas. Etter å ha fylt La Paz til randen i sommer, returnerer våre lokale «gitarkamerater» til puben på Greverud.

Publisert

Er du klar for en skikkelig vinterfest med høy allsangfaktor? I så fall bør du sette av lørdag den 28. januar. Stedet er La Paz på Greverud, og det er det lokale bandet Menn Med Gitar som står på scenen!

Allsangfaktor

Menn Med Gitar består av fire gitarspillende glade gutter i sin selvbestemte beste alder, med geografisk utgangspunkt på Sofiemyr, og musikalsk utgangspunkt i rock/pop/roots med forholdsvis høy allsangfaktor.

FLINKE: Menn Med Gitar har et bredt repertoar og mye å by på!
FLINKE: Menn Med Gitar har et bredt repertoar og mye å by på!

De fire gitarkameratene er Thomas Hordvik (vokal og gitar), Geir Kirkevold (vokal og gitar), Tom Økland (vokal, gitar, harmonica, melodica) og Terje Huse (vokal, akustisk bassgitar)

– Lar du deg rive med av artister som Tom Petty, Johnny Cash, The Waterboys, Highwayman, Aha, Simon & Garfunkel, Di Derre, Beatles, Bruce Springsteen og mange flere, så er du hjertelig velkommen til en kveld med
Menn Med Gitar, opplyser bandmedlemmene, som er klare til å fylle Greveruds pub til randen igjen.

PS! Saken fortsetter under videoen. Her forsøker utesteds-eier Babar Razzaq seg på noe han kanskje bør overlate til Menn Med Gitar... Men han skal ha for forsøket!

Klikk play for å se video!

Utsolgt sist

Sist Menn Med Gitar spilte, var det skikkelig trøkk på puben.

– De av dere som var her sist fikk med seg en heidundranes fest og konsert. Gutta leverte til de grader og vi var utsolgt! Nå er muligheten her igjen, sier innehaver av La Paz, Babar Razzaq.

Det koster 150 kroner å komme inn på konserten, og det er 24 års aldersgrense.

Powered by Labrador CMS