SKOGENS DRONNING: Kristin Granum Rosebø er godt vant med å trene ute, både seg selv og andre. Nå håper hun mange skal få glede av løpet, som hun mener er et godt folkehelsetiltak.

Grønliåsen rundt

Søndag 12. august er det klart for terrengløpet Grønliåsen Rundt. Nå er påmeldingen åpen og primus motor, Kristin Granum Rosebø, håper mange melder seg på i dagene som kommer.

Publisert

I fjor mobiliserte Kristin Granum Rosebø, som driver firmaet Kreativ Trening, til Stopp Støyen-løpet på Grønliåsen. Søndag 12. august arrangerer hun Grønliåsen Rundt, et terrengløp for alle, helt fritt for politikk og støy.

Les også: Herlige dager på Norway Cup

– Stopp støyen løpet var en suksess, og jeg har tenkt i mange år at dette er en utrolig fin trasé. Nå håper jeg mange melder seg på og ikke venter til siste liten, sier Rosebø.

Gjør det alene

Rosebø hadde håpet å få støtte til løpet, og søkte midler både fra Nordre Follo og Oppegård kommune, men uten hell. Dermed er det ildsjelen selv som står for arrangementet, med noen gode hjelpere.

– Det er mye arbeid, og jeg vurderte lenge om jeg klarte det uten midler, men nå blir det løp, takket være mitt nyetablerte firma Trening UTE hvor jeg har et solid team i ryggen som blant annet bistår meg med tekniske løsninger, sier Rosebø fornøyd.

Saken fortsetter under bildet.

KLAR, FERDIG, LØP: Kristin Granum Rosebø er klar for startskuddet til Grønliåsen Rundt. Hun har på eget initiativ dratt igang terrengløpet Grønliåen rundt, etter suksessen med Stopp Støyen-løpet i fjor.

Familievennlig

Løpet passer for alle. Det blir to løyper, én løype på to kilometer som barn og voksne kan gå eller løpe, og selv velge om de ønsker tidtaking på, og en ti kilometer-løype man kan gå uten tidtaking eller løpe med tidtaking. Uavhengig av hvilken løype man velger er det viktig å melde seg på i forkant, understreker arrangøren.

– Alle må melde seg på og betale løpskontigent. Jo før, jo bedre, vi er frivillige som holder på med dette og blir det mye logistikk og folk som melder seg på i siste liten, blir det utfordrende. Min største frykt er at folk viser misnøye, og jo tidligere vi vet omtrent hvor mange som blir med, jo lettere blir jobben for oss, sier Rosebø.

Les også: Engasjement til tusen

Dermed oppfordrer hun til å melde seg på tidlig og heller gi startnummeret til noen andre om det ikke skulle passe likevel. Melder man seg før lørdag 4. august vanker det også en gratis t-skjorte. 

Om noen ønsker å bidra på løpsdagen, enten som løypevakt, sekreteriat eller kakebakere, ta kontakt med Kristin via Facebook eller mail til kristin@treningute.no

Powered by Labrador CMS