GULLE GOD: Til venstre står regissør Marianne Müller fra Tårnåsen som har laget "Kroppen min eier Jeg", i midten er snowboard-kjører og programleder Helene Olafsen (bildet er tatt fra da hun vant Skal Vi Danse), og til høyre er familien Hasfjord-Lia fra Sofiemyr, som var med på Familieekspedisjonen.

Disse tre går for gull!

Helene Olafsen, familien Hasfjord-Lia og Marianne Müller fra Tårnåsen har alle tre én ting til felles: De er nominert til Gullruten!

– Dette er dødskult, utbryter Hannah Hasfjord-Lia fra sofaen på Sofiemyr.

Programmet Familieekspedisjonen, som familien hennes deltok i, er nominert til beste reality-serie i Gullruten. Den prestisjefylte prisen skal deles ut i Bergen lørdag 5. mai, og har samtidig 20-årsjubileum.

Les også: Helene Olafsen kan få publikumsprisen

Hasfjord-Lia spilte inn programmet med to andre familier i hele august i fjor, hvor de ble utfordret i klatring, rafting, vandring - for å nevne noe. Programmet ble sendt hele februar i år.

Saken fortsetter under bildet. 

Gull-muligheter for Kroppen min eier Jeg

FAMILIEEKSPEDISJONEN: Familien Hasfjord-Lia var med på realityprogrammet Familieekspedisjonen (NRK), som ble spilt inn i august (de var på tur hele måneden), og sendt fra starten av januar til slutten av februar. Programmet er blitt nominert til Årets reality i Gullruten.

Marianne Müller fra Tårnåsen er én av to som står bak aminasjonsseriene "Kroppen min eier Jeg", som handler om seksuelle overgrep mot barn.

– Det er viktig at barn får vite om dette, slik at det er enklere for dem å snakke om det, og si ifra, sier hun.

Les også: "Kroppen min eier Jeg" nominert til Gullruten

Det er NRKs temadager om overgrep som er nominert, hvor filmen til Müller spilte en stor rolle.

Saken fortsetter under bildet. 

VIKTIGE FILMER: Marianne Müller fra Tårnåsen, en av to regissører bak animasjonsfilmene "Kroppen min eier jeg", som ble vist på NRK Super 6.-8. november i forbindelse med kanalens temauke: overgrep. Filmene er også nominert til "Prix Jeunesse".

Olafsen kan få pris

Helene Olafsen gikk fra å være én av 12 som er nominert til publikumsprisen, og nå er hun med finalen! Hvem som vinner den, bestemmer du! Hun konkurrerer mot Nicolay Ramm, Petter Nyquist og Marna Haugen Burøe.

Les også: Lærerikt og kleint

Skru på TV-en lørdag 5. mai klokken 22.15, og følg med!

Powered by Labrador CMS