HER SKJEDDE DET: Det var på denne taxiholdeplassen på Kolbotn at ruteknusingen skjedde.

Politiet jakter på ruteknuser

To politipatruljer leter etter manns etter at han kastet en stein inn i en taxi på taxiholdeplassen ved Sentrumsbygget.

Publisert

To politipatruljer leter akkurat nå etter en mannsperson i trettiårene, etter at det at det ble utøvd skadeverk mot en taxi i Kolbotn sentrum.

To politipatruljer leter akkurat nå etter gjerningspersonene i området rundt stasjonen.

– VI leter etter en mannsperson som vi ikke har alt for mye å gå på. VI har fått en beskrivelse på ham som at det er en norsk gutt i max trettiårene, som er kraftig bygd og var iført boblejakke, opplyser Thomas Sundsvoll ved operasjonssentralen ved Øst politidistrikt.

Kastet stein

LETER HER: Det er i dette området at politiet nå i kveld leter etter en mann i 30-årene i forbindelse med hærverk mot en taxi.

Politiet har snakket med taxisjåføren på stedet, som har opplyst at den mistenkte skal ha gått bort og snakket til flere av taxisjåførene for å få dem til å slå av bilene, som da sto på tomgang.

Etter denne praten, skal den mistenkte angivelig ha gått bort, hentet en stein og kastet den inn i ruten på den ene taxien, for så å stikke av mot Kolbotn stasjon.

– Bilen har fått noe knusningsskader, opplyser Sundsvoll.

Taxisjåføren ble ikke skadet i forbindelse med steinkasingen og kunne kjøre bilen sin bort fra åstedet. Sjåføren har anmeldt saken.

Powered by Labrador CMS