JEVNT OPPGJØR: Her er det to KIL-lag i aksjon og som vi ser av både duellene og måltavla, så var det et jevnt og hardt oppgjør.

Drømmehelg på hjemmebane

I helgen hadde Kolbotn HC-håndball hjemmekamper i Hjerteliga-serien. Det ble en knallsuksess!

Publisert Sist oppdatert

Kolbotn IL handicap håndball har tre lag som spiller i Hjerteliga-serien, og spillerne kommer fra hele Follo og Søndre Oslo.

Her er det ikke alltid like viktig om det står 12-10 eller 10-12 når kampen er over, for det viktigste med Kolbotn IL HC er at de er en inkluderende og sporty gjeng som viser en utrolig idrettsglede.

– Lørdag hadde alle våre tre lag to kamper hver. Vi vant de fleste - men det er ikke så viktig. Om vi leder, så har våre lag veldig god sportsånd, så vi prøver å ikke vinne med mer enn to mål, forteller styremedlem i Kolbotn HC, Siri Chr. Tendal.

Kult besøk

I tillegg til å spille morsomme kamper selv, var det også en spesielt kul begivenhet i helgen. Alle spillerne var nemlig invitert noen kilometer sørover, til Langhus.

– Vi var rundt 20 spillere og ledsagere som dro til Stil arena, hvor vi først møttes til sosial samling med pizza - før vi så Follo-gutta som spilte kamp der. Vi ble veldig godt tatt i mot av Follo håndball. Vi fikk oppleve en utrolig spennende kamp, og det var stor stas da Follo gutta vant!, sier Tendal til Oppegård Avis.

FELLES LAGBILDE: Etter kampen fikk spillerne fra Kolbotn HC være med på et utvidet lagbilde! Det var stas.

Har plass til flere

Hun har også lyst å sende ut en åpen invitasjon til nye spillere.

– Som dere ser har vi stor spredning i alder og funksjonsevne, og alle blir inkludert og akseptert. Vi har plass til flere, så om noen har lyst, så er det bare å komme. Vi trener i Sofiemyrhallen på fredager klokken 18, og/eller i Frogn Arena (Drøbak) på mandager fra 18.30 til 19.30. Velkommen skal dere være, oppfordrer Tendal.

Powered by Labrador CMS