VINNERLAGET: Fra venstre:Lars-Kasander Hoftad-Ekornesvåg, Ola Andersen,Marius Petersen,Jonas Malmo,Vetle Døskeland,Jesper Starheim,Nathaniel Berg Birkeland,Aksel Tveter Sveen,Felix Holmen.

Knalltøft forsvar gav gull til Oppegård

Oppegård 08 sparte ikke på kruttet i sitt første møte med ungdomshåndballen. I klassen rekrutt G12, leverte de varene og tok gull.

Publisert

Det var mye spenning knyttet til turneringen blant 08-gutta, som stilte i Petter Wessel Cup for første gang. Det gikk strålende og gutta gikk ubeseiret gjennom turneringen.

– Vi fikk prøvd oss uten ekstra tverrlegger og med seks utespillere.Det var det første møtet med stort mål og flere spillere. Da må man øve på å holde bredden på banen og guttene taklet den overgang veldig bra, sier trener Annett Malmo.

Finalen ble spilt mot Larvik Turn 2, med resultatet 9-8 i Oppegårds favør. En nervepirrende og jevn kamp kan treneren bekrefte.

FINALEKLARE: Det var stor stas og spille finale slik de "store gutta" gjør det.

– Vi spilte veldig godt i alle kampene på lørdagen, og vinner semifinalen klart. Til finalen på søndagen er det ryddet med tribune og stor bane, tilskuere, musikk og opprop. Vi vant til slutt med ett mål, og det var veldig nervepirrende. Det var deilig når kampen var over og vi kunne slippe jubelen løs, sier Malmo.

Tøft forsvar

Nøkkelen til seieren ligger i forsvaret, forteller Malmo.

– Vi bestemmer mellom 6 og 9 meteren og setter et knall tøft og godt forsvar fra start til slutt.

I tillegg skryter treneren av det gode samspillet.

– I løpet av helgen er alle gutta på scoringslista og vi scorer fra alle plasser. Et solid og godt samspilt lag, med blide og positive gutter.

Totalt på alle kampene spilt var det 62 – 34 i målforskjell

SOSIALT: Det var en hyggelig og sosial helg i tillegg til det sportslige.

Champions League

Da dommeren blåste i fløyta for siste gang i finalen, var følelsene mange.

– Vi følte vi hadde vunnet Champions League da dommeren blåste, det var veldig gøy. Gutta er helt klare på at de skal forsvare tittelen neste år, sier Malmo.

Hun legger også til at hele arrangementet har vært positivt for både trenere og spillere.

– Det var en veldig positiv opplevelse, og en flott erfaring. Det var en fin sosial ramme på hele arrangementet, og en bra helg også ved siden av håndballen, det tar vi med oss videre. Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Malmo.

Powered by Labrador CMS