TALENT: Julie Hattestad (16) er med på landslagssamling for U-jentene i Sverige denne uken.

Julie tatt ut til landslagsamling i Sverige

Et av Oppegårds største håndballtalenter, Julie Hattestad (16), er tatt ut i landslagstroppen til U-jentene for å spille ScandIbericoturneringen i Sverige.

Publisert

Julie Hattestad (16) er med landslagstroppen U-jentene til Lund i Sverige for å spille  ScandIbericoturneringen, som går av stabelen fredag 24. - søndag 26. november. Her møter U-jentene Spania, Sverige og Portugal. 

– Vi skal være samlet fra mandag til søndag. Vi trener to ganger om dagen mandag til torsdag, også er det kamper fredag til søndag, sier Hattestad.

Les også: Seier til Oppegård i lokaloppgjøret

KLAR: Julie Hattestad er i Sverige for å spille turnering med U-jentene. 

Hattestad var med i ungdoms OL i sommer, så det er ikke første gangen Oppegård-jenta bryner seg på gode motstandere og høyt nivå. 

– Jeg har vært med før, men det er ofte litt annerledes enn å spille med klubb. Det er høyt nivå på alle man møter og de rundt deg, det blir noe annet, sier Hattestad. 

Før kampene finner sted til helgen skal laget trene sammen, og det blir håndball "for alle penga".

– Denne uken er det bare trening, soving og spising, ler Hattestad. 

Stort arrangement 

Håndballtalentet fra Oppegård håper på spilletid, og gleder seg til kampene.

– Vi pleier å bytte på en del,  jeg håper jeg gjør det bra når jeg får spille. Jeg gleder meg mest til kampene, det er et veldig stort arrangement og det er mange tilskuere. Det blir litt styr, sier hun.

Les også: Kruttgubber på pallen!

Hun legger til at hun blir litt mer spent med flere tilskuere tilstede. 

– Jeg er veldig spent egentlig, men det er veldig gøy. Det er mange utskiftninger på laget, gjør man det bra kommer man med videre, så vi får håpe det, avslutter Hattestad.  

Powered by Labrador CMS