Arrangerer Håndballskole i Sofiemyrhallen vinterferien

Norges Håndballforbund og REMA 1000 arrangerer håndballskolen for barn i alderen 6-12 år i vinterferien. Med seg på laget har de en ivrig, lokal kjøpmann.

Publisert

Håndballskolen er et tilbud til alle barn mellom 6 og 12 år, både de som allerede spiller håndball, og de som har lyst til å prøve for første gang.

– Barna blir inndelt i grupper etter alder og hvor mye de kan om håndball fra før. Det legges opp til allsidig trening og lek, først og fremst med mål om at barna skal ha det gøy, sier Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000.

REMA 1000 er svært stolt over å kunne bidra til at flere barn og unge kan kjenne på idrettsgleden, og ikke minst å være med på å bidra til sunnere idrettsarrangement, ved å sponse Håndballskolen med frukt og grønt.

Mestringsfølelse og samhold

LOKAL SPONSOR: Rema 1000 på Sofiemyr er med på laget når butikkjeden arrangerer håndballskole i Sofiemyrhallen.

Det er REMA 1000 og Norges Håndballforbund som i felleskap driver Håndballskolen, som arrangeres i hele Norge.

– Årlig arrangeres til sammen 100 håndballskoler i hele landet, og det er de lokale kjøpmennene som støtter opp om sine klubber, forklarer Riseth.

Han understreker at formålet er å øke antall barn og unge i aktivitet, og bidra til at flere får kjenne på idrettsglede, samhold og mestringsfølelse.

Flott og viktig tilbud

Erlend Herbjørnrød er lokal kjøpmann på REMA 1000 Sofiemyr. Han er stolt av å kunne bidra til gjennomføring av Håndballskolen – med spons av frukt og grønt til ballglade, aktive barn.

– Tilbudet er kjempeviktig – og det kan være avgjørende for å dyrke barnas idrettsglede og lokalt felleskap. Og så er det jo slett ikke umulig at neste generasjon håndballhelter løper rundt i Sofiemyrhallen denne vinterferien.

En som allerede er håndballhelt er landslagsspiller Tobias Grøndahl. Han heier på alle klubbene som arrangerer tilbud som Håndballskolen for barn i sitt nærmiljø.

– Håndballskolen er ypperlig inngangsbillett til en sport det er lett å bli veldig glad, sier han.

Håndballskolen varer i tre eller fem dager, fra kl. 09.00 til 15.00. Barna får servert lunsj med frukt og grønnsaker hver dag. Alle deltagere får også en utstyrspakke med egen håndball og t-skjorte, og et diplom.

Powered by Labrador CMS