FIKK BESØK AV MATKONTROLLEN: Elevene ved Østli skole som bidro i testen til Matkontrollen var morsomme og kjempeflinke, skryter programlederen.

Sjekk hvilken håndsåpe er best i test!

På oppdrag fra Matkontrollen til TV2 har elevene ved Østli skole testet om en dyr kjøkkenhåndsåpe holder det den lover.

Publisert

– Redaksjonen ble veldig godt mottatt på skolen. Og elevenes som bidro i testen var morsomme og kjempeflinke, skryter programleder i Matkontrollen, Solveig Barstad, etter å ha besøkt Østli skole.

 

 

BESØKTE ØSTLI SKOLE: Programleder i Matkontrollen, Solveig Barstad, besøkte Østli skole.

Skal vises klokken 20.00 i kveld

TESTPRODUKT: Elevene ved Østli skole testet om Sunlight kjøkkenhåndsåpe er best i test.

I kveldens episode av Matkontrollen, som skal vises på TV2 klokka 20.00, handler en av reportasjene om Sunlight kjøkkenhåndsåpe.

Kjøkkenhåndsåpen er tre ganger så dyr som de mest solgte håndsåpene, og den lover å fjerne lukt.

Elevene ved Østli skole har på oppdrag av Matkontrollen sjekket om håndsåpen holder det den lover.

FIKK BESØK AV MATKONTROLLEN: – Elevene ved Østli skole som bidro i testen til Matkontrollen var morsomme og kjempeflinke, skryter programlederen Solveig Barstad.

Vinkelnere luktet på barnas hender

Programlederen Solveig Barstad fikk  hjelp av tolv sjetteklassinger. De tolv elevene fikk bøtter med fiskehoder og løk som de måtte skitne til hendene med.

Deretter fikk de hjelp til å vaske hendene; høyre hånd ble vasket med Sunlight kjøkkenhåndsåpe, og venstre hånd med produsentens bestselger Lano.

To vinkelnere fikk i oppgave å lukte på barnas hender og bedømme om det var noen forskjell på høyre og venstre hånd. Målet var altså å finne ut om noen av såpene har klart å fjerne matlukten.

Hvordan det gikk kan du se når episoden sendes på TV2 i kveld klokka 20.00.

Powered by Labrador CMS