ÅPNING: Ordfører Hanne Opdan fikk gleden av å erklære messen for åpnet.
ÅPNING: Ordfører Hanne Opdan fikk gleden av å erklære messen for åpnet.

Suksess for kvinnemessen

Lørdag arrangerte Internasjonalt kvinnenettverk i Nordre Follo Arbeiderparti en Kvinnemesse i Oppegård gamle rådhus.

Publisert Sist oppdatert

Lag og foreninger i kommunen og Follo-regionen ble invitert til å bidra med egen stand for å informere om hvilke tilbud de har for kvinner i vår kommune/region. Ordfører Hanne Opdan åpnet messen.

– Takk til alle som bidro til at dette ble et vellykket arrangement. Vi satser på å gjenta suksessen neste år. I løpet av dagen var det flere hundre som var innom Kvinnemessen og som storkoste seg med dette initiativet, forteller Avan Salih, Eva Rogneflåten og Liv Kristin Borgenholt Rundberget, på vegne av arrangementskomiteen.

I tillegg til nettverkingen bidro Kolbotn-Garden, Norges eneste marching band som består kun av jenter, med musikk og drill gjennom Kolbotn sentrum, og koret Rødstrupen sang vakre sanger for å sette deltakerne i stemning.

BYDELSMØDRE: Bydelmødrene var på plass på kvinnemessen.
BYDELSMØDRE: Bydelmødrene var på plass på kvinnemessen.

12 stander

Kvinnemessen hadde flere formål: Å bygge nettverk og skape nye relasjoner for enkeltpersoner og organisasjoner, gjøre kvinneorganisasjoner med tilbud til kvinner mer synlig for innbyggere i lokalmiljøet, finne nye samarbeidspartnere og vise hva de kan bidra med og en mulighet for å verve medlemmer.

SOROPTIMISTER: Follo Soroptimistklubb jobber nettopp for å bedre kvinner og jenters liv lokalt, nasjonalt og internasjonalt gjennom utdanning, og 'empowerment' og ved å tilrettelegge for personlig utvikling.
SOROPTIMISTER: Follo Soroptimistklubb jobber nettopp for å bedre kvinner og jenters liv lokalt, nasjonalt og internasjonalt gjennom utdanning, og "empowerment" og ved å tilrettelegge for personlig utvikling.

Det var i alt tolv ulike lag og foreninger som til slutt takket ja til å delta på Kvinnemessen. Disse fikk satt opp stand/bord for sin organisasjon:

AUF

HUSFLID: Oppegård Husflidslag er en aktiv gjeng som selvsagt var på plass.
HUSFLID: Oppegård Husflidslag er en aktiv gjeng som selvsagt var på plass.

Bydelsmødrene

Follo soroptimistklubb

Frivilligsentralen i Oppegård

Internasjonalt kvinnenettverk i Nordre Follo Arbeiderparti

Kolbotn-Garden

Kvinnefronten i Follo

Nordre Follo Høyres kvinneforum

Oppegård Husflidslag

Oppegård og Ski sanitetsforening

Sangkoret Rødstrupen

Ski Røde Kors, kvinnenettverk

Powered by Labrador CMS