SMITTE I HAREVEIEN: Kommunen gikk ut med melding om smittetilfellet i Hareveien barnehage lørdag kveld.

48 i karantene etter koronasmitte i barnehage

Ett smittetilfelle bekreftet i Hareveien barnehage på Tårnåsen.

Publisert

Nordre Follo gikk ut med meldingen lørdag kveld:

– Det er bekreftet ett smittetilfelle tilknyttet Hareveien barnehage. 48 personer tilknyttet barnehagen er satt i karantene. Alle berørte er informert.

Samtidig ble det kjent at det er bekreftet ytterligere ett smittetilfelle tilknyttet Kolbotn skole. Ingen flere personer er satt i karantene som følge av tilfellet.

Kommunen gikk også lørdag kveld ut med informasjon om at det er bekreftet ytterligere to koronatilfeller tilknyttet Tussestien barnehage på Langhus. Ingen flere personer er satt i karantene som følge av tilfellene.

Barnehageutbruddet i Tussestien mistenkes å ha en forbindelse til utbruddet ved Langhus bo- og servicesenter, hvor de to første tilfellene av den muterte virusvarianten ble oppdaget. Da kommunen stengte ned fredag var det fem smittetilfeller i barnehagen, som nå altså er oppe i syv.

Tidlig søndag ettermiddag kom det også melding fra kommunen om at det er bekreftet ett smittetilfelle tilknyttet Østli skole på Oppegård. 63 personer tilknyttet skolen er satt i karantene. Alle berørte er informert.

.

Powered by Labrador CMS