NYETABLERINGER OG KONKURSER

HJELPER TIL MED REHABILITERING: Martin Andreas Skjerven startet et enkeltpersonforetak og jobber nå som personlig trener på et treningssenter i Drøbak.

– Ikke sitt stille!

– Det er mange som sliter med rygg- og skulderplager etter mye kontorsitting, sier personlig trener Martin Andreas Skjerven (28) fra Greverud, som har som mål om å hjelpe flest mulig.

Publisert Sist oppdatert

Med PT-kurs og bachelorgrad i idrett, fysisk aktivitet og helse fra Høgskulen på Vestlandet (HVL), har den nyutdannede 28-åringen fra Greverud som mål om å hjelpe flest mulig som personlig trener.

I to år har Martin Andreas Skjerven jobbet som koronatester i Nordre Follo kommune, for å hjelpe til under pandemien, men også for å ha en bedre hverdag.

Denne uken har han opprettet enkeltpersonforetaket Skjerven PT og jobber nå som personlig trener på EVO Fitness Treningssenter, som holder til sentralt i Drøbak.

Det er styrketrening, kosthold og livsstilsendring som 28-åringen jobber med.

– Det er rehabilitering som er min spesialitet. Jeg jobber med folk i alle aldre, med alle slags skader. Det er mange som kommer med rygg- eller skulderplager etter mye kontorsitting. For mye stillesitting er negativt for helsen. Det er viktig å bevege seg i løpet av en arbeidsdag. Ikke sitt stille hele tiden. Ta gjerne noen squats (knebøy) eller gå litt innimellom, bare for å avbryte all sitting, anbefaler Skjerven.

Tre nyetableringer i Oppegård

I løpet av de siste syv dagene har det blitt registrert totalt åtte nye foretak i Nordre Follo kommune. Tre av disse har forretningsadresse i Oppegård.

1. Skjerven PT, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Innehaver: Martin Andreas Skjerven. Forretningsadresse: Harriet Backers vei 16 A, Greverud.

2. Mirna Gacanica, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Innehaver: Mirna Gacanica. Forretningsadresse: Skiveien 148 D, Oppegård.

3. Home and Garden Jaskowiak, enkeltpersonforetak, uoppgitt virksomhet. Innehaver: Aleksandra Katarzyna Jaskowiak. Forretningsadresse: Skogkanten 11 A, Kolbotn.

I løpet av de siste syv dagene har det ikke blitt åpnet noen konkurser i vår kommune.

Powered by Labrador CMS