LEK: SV mener det er viktig med mulighet for lek og morro i sentrum.

Vern Generasjonsparken og Rådhusparken

Vi trenger natur og lek i sentrum av Kolbotn. Vi må verne Generasjonsparken og Rådhusparken. Det sier SV-duoen, Nicholas Wilkinson og Honoratte Muhanzi i dette leserinnlegget.  

Publisert

Vi trenger natur og lek i sentrum av Kolbotn. Vi må verne Generasjonsparken og Rådhusparken.

Folk har behov for å ha grøntområder rundt seg. Det er viktig for alle, men særlig for de små. Vi har valgt å bo i Nordre Follo, ikke Oslo, for å ha natur nær hjemmene våre. Vi ønsker et Kolbotn med lek og moro med bare en kort gåtur. Da kan vi ikke rasere Generasjonsparken og Rådhusparken.

Vi, Honoratte og Nicholas, kommer begge fra gamle Oppegård. Vi vil kjempe for grønne områder i hele kommunen, men vi har et personlig forhold til både Generasjonsparken og Rådhusparken. Både Høyre og FrP foreslo å bygge i Generasjonsparken. Vi trenger din stemme for å jobbe mot dette, og sikre denne parken.

Rådhusparken er viktig og skal bevare. Det har kommet mange nye boliger, og da er det enda viktigere å beholde grønne områder som Rådhusparken. Det er viktig å investere for at det skal være enda finere og lettere for eldre, barn og alle andre å bruke parken.

Vi trenger å bevare grønne områder i sentrum av Kolbotn, og vi vil kjempe for å bevare Generasjonsparken og Rådhusparken på Kolbotn.

Honoratte Muhanzi 2. kandidat, Nordre Follo SV

Nicholas Wilkinson 3. kandidat, Nordre Follo SV

Powered by Labrador CMS