FIRE BAND - MER MORO: Groovetanic,, Maria & the Klubb Band, Rip Tide og Waterproof er klare for å underholde! Dette er forøvrig Rip Tide.

Inviterer til gratiskonsert på hotellet

Fire partyband slår seg sammen for ny storturnè, og den starter på Quality Hotel Entry på torsdag. Det beste er at det er helt gratis!

Publisert

Torsdag den 22. mars fra klokken 20.00-22.00 er det klart for party på hotellet!

Det nyoppussede Quality Hotel Entry inviterer da til gratiskonsert med ikke bare ett, men fire band! 

Bandene Groovetanic, Maria & the Klubb Band, Rip Tide og Waterproof

har slått seg sammen for å lage en stor partyturnè som skal gå gjennom 2017 og 2018, og de tyvstarter det hele på Oppegårds eneste hotell denne torsdagen. 

Bandene er satt sammen av medlemmer fra hele landet.

De spiller et variert repertoar av coverlåter som er ment å treffe et så bredt publikum som 20-70 år, på samme tid.

De gjør i tillegg akkustiske versjoner og nye versjoner av kjente hits. En videokunstner (Tovanski) har laget grafikk i sync med låtene som vises på skjermer samtidig som bandene spiller.

Bandene spiller med full besetning, med DJs, i duo og trio format. I tillegg har de spesialsydd underholdning for både barn og voksne.

PS! Saken fortsetter under bildet

Nyoppusset

INVITERER TIL PARTY: Olav Kyrre Skoge, ny hotelldirektør på Quality Hotel Entry, og resten av staben, inviterer til gratiskonsert denne torsdagen i det nyoppussede hotellet..

Med det er det bare å glede seg. Quality Hotel Entry er nylig nyoppusset for 25 millioner, og det nye barområdet innbyr på mye moro. 

Konserten er kanskje det første leddet i et av den nye hotelldirektøren, Olav Kyrre Skoges ønske om at flere i lokalmiljøet også skal bruke hotellet til både overnatting og festlige anledninger.

FIRE BAND - MER MORO: Groovetanic,, Maria & the Klubb Band, Rip Tide og Waterproof er klare for å underholde!

– Målet nå er at vi skal bli enda bedre kjent i lokalmiljøet. Vi skal skape en sterkere posisjon lokalt, og få også lokale til å oppdage mulighetene som ligger her. Vi har hatt en enorm vekst her de siste årene, men vi ser at potensialet er stort også lokalt i Oppegård og Follo. Alt i alt har vi et nytt navn og mange nye muligheter. Hvorfor ikke ta en mini-ferie her en helg, komme seg vekk og for eksempel kombinere det med en spa-tur på The Well eller en strandtur? Mulighetene er mange, sier direktøren.

Les også: Nytt navn - ny direktør

Dette er kanskje da en god anledning! Dra på gratiskonsert denne torsdagen og kos deg med god musikk på lokalhotellet. Bordbooking i restauranten må forøvrig gjøres innen tirsdag den 21. mars klokken 20.00.

God konsertopplevelse! Her kan du se video fra noen av bandene du kan oppleve.

Powered by Labrador CMS