GOD DIALOG: Daglig leder i KIL Harald Vaadal, og prosjektsjef for ny idrettshall, Alan Raouf, ser frem til et godt samarbeid.

Positivt møte om ny idrettshall

Lørdag 2. september møtte kommunen med Kolbotn Idrettslag (KIL) for å diskutere den nye idrettshallen på Sofiemyr.

Publisert

Lørdag 2. september møtte Alan Raouf, prosjektsjef for den nye idrettshallen som skal etableres på Sofiemyr, Kolbotn Idrettslag (KIL) til informasjonsmøte.  Raouf var invitert til samling med KILs hovedstyre for å orientere om prosessen videre for byggingen av hallen.

Les også: – Idretten «krysses» ut av storhall-prosjektet

Daglig leder i KIL, Harald Vaadal synes møte var konstruktivt, og er glad for at idretten får være med i prosjektgruppen, hevder Oppegård kommune på sine hjemmesider.

– Vi opplevde det som et veldig positivt og konstruktivt møte. Han ønsket virkelig å involvere idretten i å bygge denne hallen, og han hadde laget en prosjektgruppe der idretten er med. Normalt er ikke brukerne med i prosjektgruppene i kommunale bygg. Det er noe nytt og det er positivt, sier Vaadal til kommunens hjemmesider. 

Han påpeker at det er viktig at idretten får en stemme i prosjektet.

– Vi skal bruke hallen over halvparten av tiden, og da bør vi også få være med å mene ting om hvordan den skal utformes, sier Vaadal. 

PS! Saken fortsetter under bildet!

Mest mulig treningsflate

KLAR FOR SAMARBEID:Harald Vaadal, daglig leder i KIL, har lagt skuffelsen bak seg, og ser frem til et samarbeid med kommunen.(Foto: Oppegård IL)

Høyest på idrettens ønskeliste står flest mulig treningsflater.

–  Det er vårt mål. Det og variasjon i anlegget. Vi trenger små rom og større rom, med plass til både bryting og turn, i tillegg til de vanlige tradisjonelle håndballflatene. Det er Crossover-prosjektet som er vårt mål. 

Les også: Går for fem flater i den nye storhallen på Sofiemyr

Vaadal forteller at det  jobbes internt i KIL med krav og innspill, men at de alt i alt var fornøyde med møtet 

NY STORHALL: Det er i dette området den nye idrettshallen kommer..

– Vi er veldig glade for at han kom. Han gav et solid inntrykk, visste hva han pratet om, og hadde et inderlig ønske om å ta oss med, sier Vaadal om prosjektsjefen. 

– Finne løsninger sammen

Skuffelsen over ikke få bygge selv har lagt seg, nå ser idretten fremover. 

– Nå skal vi være konstruktive sammen med kommunen, avslutter Vaadal. 

Virksomhetsleder for prosjektkontoret i Oppegård kommune, og prosjektsjef for idrettshallen, sier til Oppegård kommunes hjemmesider, at de må se på løsninger sammen.

– Det er i prosjektgruppen prosjektet skisseres, konkretiseres og alternative løsninger diskuteres. Vi må sammen finne løsninger som er optimale i forhold til de rammene vi har å forholde oss til, sa Alan Raouf da han møtte representanter fra KIL på deres strategisamling.

Powered by Labrador CMS