STENGTE LUKER: Her får du verken kjøpt is eller pølser i år, men kanskje er du interessert i å selge selv?

Ingen kiosk i år

En is er godt i varmen, men på Ingierstrand må du klare deg med det du har medbragt.

Publisert

På facebookgruppa "Det skjer på Kolbton" er det etterlyst en åpen kiosk på Ingierstrand bad. Hittil har badende gjester nemlig møtt en stengt luke, der det helst skulle stått noen som kunne tilby både kaldt og varmt til sultne, tørste og varme sommergjester.

Og slik kommer det dessverre til å forbli. I alle fall for denne sommeren. Grunnen er kioskens elendige forfatning.

STILLE FØR STORMEN: Ingierstrand huser mange badegjester, og det velkjente stupetårnet er flittig brukt hver sommer.

Må istandsettes

– Kiosken på Ingierstrand er ikke utleid i år da den er i så dårlig forfatning, og må istandsettes før den kan leies ut. Det vil antagelig bli en utlysning for neste år, forteller Nedim Dizdarevic ved kommunikasjonsavdelingen i Bymiljøetaten, Oslo kommune.

Oslo kommune kjøpte det 2700 mål store friområdet i 1936, og stranden er mye besøkt av Nordre Follo sine innbyggere.

MANGE SPØR ETTER IS: Livredder Celestin Alfonso forteller at det har vært mange som har spurt om det ikke selges is på stranda i år.

Vil du selge is på stranda?

Selv om ikke kiosken blir betjent, kan det allikevel hende det blir is eller annen mat å få tak i på Ingierstrand bad. Men da må du stå for salget selv.

Dizdarevic viser til at de har lagt ut en utlysning på egne nettsider hvor det søkes etter "virksomheter som med EL-sykler, små matvogner/salgsvogner eller lignende kan tilby is og kioskvarer til besøkende på ulike strender i perioden 22.06.2022. - 31.08.2022".

– Dette fordi vi ønsker at publikum på strendene skal få et tilbud, siden mange av Oslo sine strender er ubetjente, sier han.

Dersom du er interessert i det som potensielt bør bli god bedrift i sommer, finner du link til utlysningen her. Søknadsfrist er 30. juni.

Powered by Labrador CMS