INNBRUDD: Oppegård gjenvinningsstasjon har hatt ubudne gjester.
INNBRUDD: Oppegård gjenvinningsstasjon har hatt ubudne gjester.

Innbrudd på Oppegård gjenvinningsstasjon

Politiet fikk, fredag 17. november, melding om et innbrudd i en konteiner på Oppegård gjennvinningsstasjon. Verktøy fra en konteiner skal ha blitt stjålet.

Publisert

Nok en gang har frekke tyver sett sitt snitt til å forsyne seg med verktøy fra en konteiner i kommunen vår. Denne gangen er det Oppegård gjenvinningsstasjon som har blitt frastjålet verktøy for en verdi av 75 000 kroner, opplyser politiet. 

Les også: Grovt tyveri på byggeplass

– Vi fikk melding rett før klokken ti, det har antakeligvis skjedd i løpet av natten, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Finn Håvard Aas. 

Sammenheng med stjålet henger

Det ble også stjålet en skaphenger fra Kolbotn  Glass-Service, som holder til i Sofiemyrveien 12. 

– Vi fikk melding om tyveriet klokken 10.00, og sannsynligvis er det en sammenheng. Man skal frakte bort verktøy, da er det greit å ha en henger å frakte det  bort i, sier Finn Håvard Aas, operasjonsleder i Øst politidistrikt. 

Hengeren er gråfoliert og blir hvit hvis man tar bort folieringen, av merke Tysse med registreringsnummer BH2484, opplyser politiet.

– VI har vært på  på begge stedene og opprettet sak, og er interessert i tips hvis noen har sett eller hørt noe, sier Aas. 

Saken fortsetter under bildet.

VERKTØYKONTEINER: Det var en konteiner med verktøy som tyvene tok seg inn i natt til fredag.
VERKTØYKONTEINER: Det var en konteiner med verktøy som tyvene tok seg inn i natt til fredag.

 

Ubeleilig

– Det er alltid ubeleilig når sånne ting skjer. Vi har dessverre fra tid ti lannen, inbrudd på gjenvinningsstasjone og det skaper alltid merarbeid, sier Pia Kathrine Løseth, kommunikasjonssjef i Follo Ren. 

Les også: Innbrudd på kulturskolen

Hun opplyser om at det er vde ikke har hatt opptelling av verdier og hvor mye som er borte fra konteineren enda.  

Det er trist når det skjer, men det påvirker ikke driftenen vår på noen slags måte. Det er håndterbart uten problemer, sier Løseth.