INNBRUDD: Fra byggeplassen i Oremrudveien er det stjålet verktøy for store verdier.

Store verdier stjålet i Ormerudveien

Det har blitt stjålet verktøy for store verdier fra byggeplassen i Ormerudveien på Kolbotn.

Torsdag 4. mai, klokken 08.00 fikk politiet melding om et innbrudd i et lagerrom og en container i Ormerudveien på Kolbotn. Verktøy har blitt stjålet fra byggeplassen, og et elektrikerfirma som jobber i Ormerudveien meldte innbruddet.  

Les også: Innbrudd i Granåsbakken

– Vi fikk melding på morgenkvisten i dag om et innbrudd hvor noen har tatt verktøy fra et lagerlokale og container. Vi har ikke oversikt over verdier ennå, men vi har vært på åstedet og sikret spor, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Gisle Sveen.

Ifølge politiet er det snakk om store verdier.

PROBLEM: Ifølge politiet er innbrudd på byggeplasser et stort problem.

– Det var ikke billig utstyr som er meldt inn, sier Sveen. 

Mange innbrudd på byggeplasser

 Den siste tiden har det vært flere innbrudd og tyverier av verktøy, men politiet vil ikke spekulere i om det er en organisert gruppe som står bak flere av tyveriene, men tror tyvene er erfarne. 

Les også om tidligere container-innbrudd

– At de som  har brutt seg inn i Ormerudveien kan ha gjort det tidligere er jeg ikke i tvil om. Moduset for alle innbruddene er ganske likt. Containerne er ofte sikret med hengelåser og hengelåsene blir klipt, sier Sveen.

Ifølge politiet er container-innbrudd på byggeplasser et stort problem over hele landet. Politiet anmelder innbruddet i Ormerudveien. 

Powered by Labrador CMS