HADDE UVEDKOMMENT BESØK: Noen tok seg i natt inn på Kolbotn skole.
HADDE UVEDKOMMENT BESØK: Noen tok seg i natt inn på Kolbotn skole.

Innbrudd på Tårnåsen skole

Banditter på ferde på nok en skole i natt.

Publisert

Natt til onsdag den 14. desember tok noen seg inn på Tårnåsen skole. Innbruddet ble meldt inn rundt midnattstider.

Det skal ikke ha blitt stjålet noe fra lokalene, men det har blitt utført noe hærverk ved skolen, ifølge operasjonssentralen ved Øst politidistrikt.

– Vi fikk en melding fra et vekterselskap på plassen. En vekter hadde da registrert at det var romstert og at det var et reelt innbrudd på skolen. Vi kom dit som følger a vdet, og der ble det gjort undersøkelser, sier operasjonsleder Gisle Sveen.

Det ble ikke gjort store skader på skolen, annet enn at det var romstert i deler av lokalet. Et medisinskap var revet ned fra veggen og slengt rundt, og det var rotet til.

– Det er ingen store skader eller tegn til innbrudd fra utsiden, så det ser ut som de har kommet seg inn via en åpen dør eller lignende. Vi er sikre på at de kun har vært inne i lokalene en kort periode og romstert.

Nå skal politiet jobbe med sporene som er sikret etter innbruddet.

Andre på kort tid

Nattens innbrudd er det andre skoleinnbruddet i kommunen på kort tid.

Natt til 8. desember tok noen seg inn ved Kolbotn skole. Da forsøkte noen å bryte opp et arkivskap og ødela en dør. Flere dører til noen andre rom i huset ble i tillegg brutt opp.

Hendelsen ble meldt inn til politiet torsdag morgen i forrige uke. Det var ansatte som kom på skolen litt over klokken 07.30 som oppdaget innbruddet.