APP APP APP: På denne kommune-appen kan du få informasjon fra kommunen.
APP APP APP: På denne kommune-appen kan du få informasjon fra kommunen.

Relanserer innbygger-appen

Siden sommeren 2023 har kommunen jobbet med å videreutvikle innbygger-appen, «Nordre Follo innbygger».

Publisert

Med appen kan du få nyheter og informasjon om hva som skjer der du bor og om temaer du er interessert i. 

Nei, vi snakker ikke om «OAvis-appen» som gir deg en løpende dekning av kommunen, men den informasjonen Nordre Follo kommune vil at du skal få.

Nordre Follo kommune har siden i sommer jobbet med å utvikle den såkalte innbyggerappen, «Nordre Follo innbygger». Prosjektleder Pål Hægland kan melde at denne nå er tilgjengelig for deg som innbygger. 

– Vi er veldig glade for å kunne presentere den nye og forbedrede versjonen av «Nordre Follo innbygger». Siden i sommer har et dedikert utviklingsteam jobbet med appen og testet den på ulike brukergrupper i kommunen. Vi har brukt tilbakemeldingene vi har fått, og laget det vi mener er en god kilde til informasjon for våre innbyggere, sier prosjektlederen.

PROSJEKTLEDER: Pål Hægland er prosjektleder for innbyggerappen til Nordre Follo kommune.
PROSJEKTLEDER: Pål Hægland er prosjektleder for innbyggerappen til Nordre Follo kommune.

Vil gjøre det enklere

En motivasjonsfaktorene for å videreutvikle appen, som har vært i bruk siden 2020, er å gjøre det enda enklere å holde seg orientert. 

– Med appen får du raskere tilgang til informasjon som angår nettopp deg, forklarer han. 

I appen kan du huke av for hvilke temaer du interesserer deg for, og hvilket område du bor i. Småbarnsfamilier kan for eksempel huke av for barnehage eller skole/SFO, mens godt voksne kan huke av for senior. Da får du opp tjenester og informasjon som gjelder for deg og ditt område. 

– Ved å velge kategorier som er relevante for deg, håper vi du lettere vil få den informasjonen du er ute etter, sier Hægland. 

Skrur du på varsler under innstillinger, vil du også få utvalgt informasjon og nyheter sendt rett til telefonen din.

Innbyggerdialog 

Prosjektlederen forteller at dagens løsning er en førsteversjon av den relanserte appen, og at kommunen vil fortsette med å videreutvikle den i 2024.

– Nordre Follo kommunes innbyggere ønsker informasjon, og det er det vi nå vil gi dem på en enklere måte, avslutter Hægland. 

Appen er tilgjengelig på Google Play og App Store

Powered by Labrador CMS