SLUTT: Interiørbutikken Ocean Home på Kolbotn Torg legger ned.. Daglig leder Anne Ellingsen Myrstad (innfelt) stenger nå dørene.

Ocean Home stenger dørene

Nå er det kroken på døren for møbel- og interiørbutikken på Kolbotn Torg.

Publisert

Den stilige møbel- og interiørbutikken som siden 2011 har solgt vakre gjenstander til hjemmene rundt om kring i Oppegård og utenfor, legger nå ned.

– Nå har vi lagersalg, og selger alt til halv pris. Siste sjanse er 1. januar, forteller butikkmedarbeider Marissa Johansen. 

Slutt på kontrakten

Grunnen til at de legger ned, er at leiekontrakten med CityCon går ut. Ifølge daglig leder i Ocean Home AS, Anne Ellingsen Myrstad, gjennomfører de en styrt avvikling av butikkdriften på torget.

Les også: Tusen takk til tålmodige kunder

– Butikkens ansatte jobber som normalt inntil butikken stenger, og aksjeselskapet Ocean Home AS føres videre og vil etter hvert etablere ny virksomhet, uten at det per i dag er bestemt hva det vil bli, forteller Myrstad. 

NB! Saken fortsetter under bildet!

SLUTT: Interiørbutikken Ocean Home på Kolbotn Torg legger ned.

– Vi er lei oss

Det er uten tvil sterke følelser når man nå legger ned.

Les også: Flere nyheter på Kolbotn torg

– Vi er lei oss for at vi ikke lenger vil kunne tilby spennende interiørvarer og merkevarer til befolkningen i Follo. Samtidig er vi veldig takknemlige for alle lojale kunder som har handlet hos de 5 årene vi har vært på Kolbotn Torg, sier hun.

I julen følger de senterets åpningstider.

Powered by Labrador CMS