ER DU KLAR? Få med deg naboen og still lag i Oppegård Avis sin egen ishockey-liga!
ER DU KLAR? Få med deg naboen og still lag i Oppegård Avis sin egen ishockey-liga!

Oppegård Avis inviterer deg til lokal hockey-liga!

Med det kalde været har befolkningen i gamle Oppegård bevist at interessen for is, skøyter og ishockey er på topp. Nå inviterer Oppegård Avis til en real bakgårds-liga i ishockey. 

Publisert

Å kalle gamle Oppegård for et hockey-mekka er nok å ta vel hardt i, men at det er mange her ute som gjerne skulle spilt litt mer ishockey, er vi i Oppegård Avis ganske sikre på. 

Derfor «sklir vi mens isen er kald» og tar initiativet til en høyst uformell hockeyliga gjennom vinteren; «OAvis-ligaen».

Slik fungerer det 

Er dere en stokjeftet gjeng på jobben? Eller er dere kanskje en kompisgjeng som spiller litt, eller har snakket om å spille? Kanskje har dere en lokal foreldregruppe, pappagruppe eller mammagruppe. Nå oppfordrer vi dere til å samle sammen et eller flere lag og melde dere på i OAvis-ligaen, ved å sende en e-post til tt@oavis.no. 

Kravet for å stille lag er ikke høyere enn at man er minst fire stykker, men man må selvsagt gjerne være flere. Krav til utstyr er skøyter, hjelm, puck og en hockeykølle. Alle spillere må være fylt 18 år. 

Vi - altså Oppegård Avis - administrerer OAvis-ligaen på et svært lavt nivå. Med vår hjelp i starten skal lagene avtale seg imellom når og hvor man skal spille. Kamper som avtales må meldes inn til Oppegård Avis på forhånd og resultatene rapporteres inn etter ferdigspilte kamper. Oppegård Avis holder selvsagt kontrollen på tabell og resultater og vil publisere resultater og følgelig oppdatere tabellen. 

Kanskje slår vi også på stortromma og dekker noen av kampene.

SOFIEMYR: Denne banen er historie, men det finnes andre flater å spille på.
SOFIEMYR: Denne banen er historie, men det finnes andre flater å spille på.

I høyeste grad lavterskel 

Målet med ligaen er ikke å vinne noe pris for profesjonalitet, men å få flest mulig til å spille ishockey og ha det gøy. Vi holder det derfor så enkelt som mulig. Det er med andre ord stor høyde for «lokale regler» og lagene dømmer kampene i fellesskap. Lagene blir enige om spilleform, lengde på kampene, antall spillere også videre seg imellom fra kamp til kamp. (Ja, hva kan egentlig gå galt her?)

Oppegård Avis stiller selvfølgelig med toppet lag. Det vil si et lag bestående av svært varierende grad av både nivå, kondis og selvinnsikt. Mens Oavis-redaktør Eskil Bjørshol helt åpenbart kun har det i kjeften, mener Oavis-journalist Thomas Trøa at han har både teori og praksis i orden. Annonsedronningen Bente Wardenær er det nærmeste vi kommer skøyteteknikk, men det baserer vi kun på noen løse rykter om at hun ble kretsmester i skøyter i Harstad på 80-tallet (var det et kretsmesterskap på skøyter i Harstad på 80-tallet?)

Tror du at du kan hamle opp med oss?

Meld på ditt lag ved å sende mail til tt@oavis.no. Mer informasjon kommer når vi vet hvor mange lag som er med! 

LØKKE-HOCKEY: På Trollåsen holder grendelaget banen vedlike hele sesongen, men kamper kan spilles hvor som helst hvor det er is.
LØKKE-HOCKEY: På Trollåsen holder grendelaget banen vedlike hele sesongen, men kamper kan spilles hvor som helst hvor det er is.
Powered by Labrador CMS