KOM PÅ KONSERT! Bak fra venstre ser du Linda Kronen Sømme, Emilia Andersen Rooth, Andrine Engebret Flatner, og Ingeborg M. Lyngseth. I midtrekken fra venstre er Cornelie Hemme Granerud, Anniken Kahrs, Telma Teksum, Magnus Arthur Krane, Anders Lyseggen. Foran fra venstre står Katrine Fjell Holen, Lily Aster Larsdatter Swenson, Christina Grythe og Kari Løkkevik Haugom. Sammen, og med enda flere som ikke er på bildet, danner de Some People Musikal Ensemble!

– Vi elsker musikaler!

I helgen er det musikalkonsert "It's A Musical!" med Some People Musikal Ensemble på Kolben!

Musikalensemblet Some People er tilbake og denne gangen med musikalshowet «It’s a musical» som spilles i Sal 2 i Kolben lørdag og søndag kl. 18.

Les også: Ingen spellemann på Habbestad

– Det blir litt koreografi og dans også, men det er ingen musikaloppsetning. Dette er en konsert hvor vi har satt sammen kjente og mindre kjente sanger fra diverse musikaler, forklarer kunstnerisk leder Linda Kronen Sømme.

Saken fortsetter under bildet.

Alle generasjoner

TRYGG TRIO: Det er Katrine Fjell Holen, Anders Lyseggen og Linda Kronen Sømme som er grunnmuren i Some People Musikalensemble.

Musikalensemblet er kanskje mest kjent for deres oppsetning av Hakkebakkeskogen for noen år siden, men nå er de altså tilbake og skal ha konsert førstkommende lørdag og søndag (3.-4. mars) i Kolben.

Det er seks voksne, unge voksne, ungdommer, tenåringer, barn - her er det sangere i alle aldre! Fra åtte til 46 år, faktisk.

De yngste skal blant annet ta opp kampen mot rektor Trunchbull i utdrag fra Roald Dahl musikalen «Matilda».

Les også: Lokale perler for regionen

– Selv om konserten hovedsakelig er beregnet for voksne, tror vi at alle vil få glede av den, sier Sømme.

Du vil bla få høre utdrag fra; Annie, Avenue Q, A gentlemans guide to love an murder, Chicago, Grease, Hairspray, Matilda og mange flere. Noe kjent og noe ukjent og kanskje noe kjent bare med en liten twist.

Saken fortsetter under bildet.

FLASHMOB: Lørdag 24. februar hadde de flashmob på Kolbotn Torg for å spre det glade budskap!

Energisk og morsomt

Konserten blir energisk og morsom, skal vi tro ensemblet:

FLASHMOB: Lørdag 24. februar hadde de flashmob på Kolbotn Torg for å spre det glade budskap!

Fra en fortvilet ungkar med to kvinner på besøk i hvert sitt rom i «A gentleman’s guide to love and murder», til en annerledes tolkning av den kjente cellblock-tangoen fra «Chicago».

Energien til ensemblet er nesten til å ta og føle på mens vi sitter der, og de kan love enda mer energi under selve forestillingen!

Les også: – Kom på revy!

De har jobbet med dette siden juni, altså i åtte måneder, og gleder seg nå til å fremføre sin musikalkonsert! Med liveband!

– Ja, vi ble jo faktisk litt for store for sal 2, så bandet måtte flyttes bak veggen inn på lagerrommet! Men det er fortsatt liveband, selv om de ikke vises, forsikrer hun.

SANGFUGLER: Det øves og synges! Nesten alle aldre skal på scenen til helgen.

Saken fortsetter under bildet.

10 år!

Det er Katrine Fjell Holen, Linda Kronen Sømme og Anders Lyseggen som er grunmmuren i musikalensemblet som ble startet i 2008, og dermed har de 10-årsjubileum i år!

– Vi har en kjærlighet for musikaler!

Fjell Holen og Kronen Sømme gikk sammen på Bårdar Akademiet, og bestemte seg for å skape et eget musikalensemble.

Og det har tydeligvis gått bra, for ti år senere er de fortsatt her.

Les også: Au revoir, Norvège!

 Kari Løkkevik Haugom (16) går førsteåret på musikklinja på Ski vgs, og skulle egentlig vært med på Skirevyen, men det kan hun ikke - for hun er her!

Og her har hun vært helt siden det startet for ti år siden.

– Jeg hører hjemme her. Det er fint at jeg har fått lov til å være med så lenge, sier hun.

FOR EN GJENG! Hvordan kan man unngå å ha en knall konsertopplevelse med denne gjengen?!

Her kan du se videoen fra flashmoben de hadde på Kolbotn Torg lørdag 24. februar i forbindelse med musikalkonserten!

Forestillingen er lørdag og søndag 3.-4. mars kl. 18 i Sal 2. Den er på to timer inkludert pause, og billetter kjøpes på kolben.no.

 

Powered by Labrador CMS