SKINNER: James Lazar Braathen og Tore Petterson i noen av kreasjonene designeren fra Sofiemyr stylet opp for den profilerte dansedommeren.
SKINNER: James Lazar Braathen og Tore Petterson i noen av kreasjonene designeren fra Sofiemyr stylet opp for den profilerte dansedommeren.

Han stylet dansedommeren

James fra Sofiemyr la siste hånd på verket da Tore Petterson gjorde seg klar til TV-sendingene.

Publisert

Gjennom en felles venninne ble TV-stjernen Tore Petterson kjent med James Lazar Braathen. Designeren fra Sofiemyr åpnet i fjor høst sin egen butikk i Grüners gate 3 i Oslo. Tilfeldigvis bor Tore Petterson rett over gata.

Petterson har vært med i flere TV-produksjoner, men slo for alvor igjennnom da han deltok i første sesong av Farmen kjendis tidlig i 2017. I de tre siste sesongene har han sittet i dommerpanelet i Skal vi danse, og mange har fått med seg at Petterson ved flere anledninger har vært stylet med skikkelig fjærpryd.

– Jeg har alltid vært glad i brosjer, og spesielt i Skal vi danse er det jo kult å pynte seg litt ekstra. Det startet med at James stæsjet meg opp til finalen i fjor. Det var utrolig gøy å jobbe sammen, og det hele ble veldig i hans ånd, forteller Tore Petterson.

– Jeg liker egentlig best å være litt anonym av meg, men det er selvsagt gøy å høre så positive tilbakemelding som Tore har fått

James Lazar Braathen

Øye for detaljer

I høst ble det derfor enda litt mer fjærpryd og glitter.

– Det er fantastisk å jobbe sammen med Tore, men jeg håper vi kan legge inn litt bedre tid når vi fortsetter neste sesong, sier James Lazar Braathen og smiler.

Designeren sier han har fått flere kommentarer på antrekkene, som Tore Petterson også har delt med sine snaue 40 tusen følgere på Instagram.

– Jeg liker egentlig best å være litt anonym av meg, men det er selvsagt gøy å høre så positive tilbakemelding som Tore har fått, sier han.

Dansedommeren roser den lokale Oppegård-designeren.

– Når det kommer til detaljer har James et veldig godt øye. Han er rett og slett fryktelig god. Han kan bygge så det lille ekstra gir en skikkelig wow-effekt, sier Tore Petterson.