Inviterer til en herlig jazzopplevelse!

Kullebunden Jazz byr på nok en godbit!

Publisert

Kullebunden Jazz byr oss på godbiter på rad og rekke hele tiden, og torsdag den 26. april kliner de til igjen med Eli Storbekken og Sigurd Hole!

2016 gav Eli Storbekken i samarbeid med Sigurd Hole ut det kritikerroste albumet Fabel. Fabel er en hyllest til vår musika

lske kulturarv som tar oss med tilbake i tid med en eventyrlig blanding av folkemusikk og jazz.Storbekken har gravd langt ned i Nordens repertoar av eldre viser og funnet frem de låtene som står hennes hjerte nærmest.

Musikken er arrangert av Sigurd Hole.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Åpent møte

 
 

Med utgangspunkt i sitt jazzlandskap har han – med god hjelp av de fremragende musikerne i bandet – skapt et åpent møte mellom tradisjon og nyskapning hvor blant annet improvisasjon og jazzaktige elementer gir musikken nye farger.

I sentrum står sterke melodier og tekster om ulike mellommenneskelige forhold, like aktuelle i dag som de var for 250 år siden.

Les også: – Skal ikke se bort fra en ordførerparodi eller to

Selv om mye av innpakningen er av en mer moderne karakter er det opprinnelige musikalske uttrykket godt ivaretatt, noe Spellemann-nominasjonen for 2016 i kategori Folkemusikk / tradisjonsmusikk er et godt bevis på.

Bestill billetter

Den 26. april kan du oppleve deres musikk i Kolben. Forestillingen starter kl. 20.00 og du kan se frem til en flott opplevelse sammen med mange jazzvenner.

Du får høre: Eli Storbekken – vokal, Sigurd Hole – kontrabass, Karl Seglem – sax/bukkehorn, Nils Økland – fele, Jørn Erik Ahlsen – gitar og  Jarle Vespestad – trommesett.

Billettene bestiller du via kolben.no!

Powered by Labrador CMS