FEST OG MORO: Jesper Edvardsen (47)  har lyst til å skape festligheter med sitt nystartede firma Oppegård Event, og ønsker å ta i bruk flotte steder i kommunen, som Tussetjern, til sine arrangementer.
FEST OG MORO: Jesper Edvardsen (47) har lyst til å skape festligheter med sitt nystartede firma Oppegård Event, og ønsker å ta i bruk flotte steder i kommunen, som Tussetjern, til sine arrangementer.

Byr på festligheter

Jesper Edvardsen (47) er godt vant med å lag show og moro. Nå skal han bruke erfaringene sine til å skape liv og røre i kommunen med sitt nystartede firma, Oppegård Event.

Publisert

Jesper Edvardsen har mange års erfaring fra event-bransjen. Nå kaster han seg ut i det lokale markedet. I april startet han Oppegård Event, og nå håper han mange lokale aktører vil være med på laget.

Les også: Tid for sommertur for ungdommen

– Litt av grunnen er at jeg har hatt et ønske om å bruke lokale ting. Det må være ting her som kan være attraktive, sier Edvardsen.

Han har lenge hatt tilholdssted på Lillehammer og har gjennom tyve år hatt eventer og sommerrevyer i OL-byen, med stor suksess. Men som bosatt i tjukkeste Oppegård, har han følt mer og mer på å ta i bruk sitt eget lokalsamfunn.

MOROMANN: Jesper Edvardsen har startet Oppegård Event og skal lage fest og moro i lokalsamfunnet.
MOROMANN: Jesper Edvardsen har startet Oppegård Event og skal lage fest og moro i lokalsamfunnet.

Får andre til å skinne

Edvardsen er komiker og musiker, og har stått på scenen mang en gang, men med eventselskapet sitt er det ikke meningen at han skal skinne selv. Her håper han å få til de beste skreddersydde pakkene for firmaer, og andre, som ønsker å lage en god fest.

Les også: Nå er dørene åpnet

– I jobben min som eventmaker er det er ikke alltid jeg som skal være stjerne. Vi skal løfte de ansatte, det er derfor vi er innleid, for å få en god balanse og lage god dramaturgi. Hvis det som er meningen med eventet er å løfte firmaet, skal vi bruke energi på det istedenfor å leie en stor, selvopptatt skuespiler, forklarer Edvardsen.

Liva laga

Han tror absolutt det er liv laga i Oppegård for et eget eventselskap, og håper mange lokale aktører vil være med på moroa.

– Hvis folk velger å bruke hverandre så tror jeg det, men det går litt på å være stolt av det man har rundt seg. Faktisk ta med seg kolleger til sitt eget nærområde, tørre å fronte det. Vi skal ikke være noe dårligere her enn Asker, eller Oslo, for den saks skyld. Vi har innlandsvann, vi har kyst og lokaliteter som er passe nærme Oslo.

Eventselskapet kan tilby pakker med mat, lokalitet og underholding.

– Det er masse fine lokaliteter her. Vi har Tussetjern, Ingierkollen og Svartskog, for å nevne noen. Er identiteten sterk nok finnes det masse potensiale her. Det behøver ikke være så vanskelig, fortsetter han.

UTRADISJONELT: Jeper Edvardsen (foran) tar gjerne i bruk utradisjonelle kelnere, som disse staute fotball-­karene fra Oppegård IL.
UTRADISJONELT: Jeper Edvardsen (foran) tar gjerne i bruk utradisjonelle kelnere, som disse staute fotball-­karene fra Oppegård IL.

Saken fortsetter under bildet. 

Lokalt samarbeid

Edvardsen har allerede fått til et samarbeid med Grevestua Catering som holder til på golfbanen, det er han svært fornøyd med.

Les også: Sommer i mai

– De har arealet og personene til å få til dette bra.

Han har blitt kontaktet av flere i Oslo som ønsker å samarbeide, men Edvardsen håper på mer i lokalmiljøet.

– Jeg håper på mest mulig samarbeid med det som finnes rundt her, og det er sikkert masse ting jeg ikke har tenkt på, avslutter han med et smil.