KLARE FOR Å LAGE RAI-RAI OG LIV: Elisabeth Bøvold og Jesper Edvardsen håper på trekke fulle hus den 2. juni under sitt sommershow i syd.

– Skal ikke se bort fra en ordførerparodi eller to

Jesper Edvardsen letter litt på sløret foran sommerens store show i Oppegård syd.

Publisert

Lørdag den 2. juni 2018 er det klar for forestillingen«SOMMER i SYD» på Oppegård Stasjon ved Kiwi.Hele dagen blir fylt med idrett, barneaktiviteter og sommer show, for dagen starter med Oppegårdmila, og etter at mila er løpt og premiene er utdelt, braker det løs ved Oppegård stasjon og Oppegård Lokalsenter med show i teltet!

Litt av en gjeng

Bak showet står Elisabeth Bøvold, Anna Almquist, Jesper Edvardsen, Christian Lund, Johan Os Stave, Odd Inge Rand. De gleder seg stort til å dra i gang dette showet, og håper folket er klare for å bli rocket på dagen, som arrangeres på samme dag som Oppegårdmila.

Les også: Påmeldingen er i gang for Oppegårdmila

– Det har jo vært en lang og mangeårig tradisjon for revy i Oppegård syd tidligere, og nå ønsker vi å blåse liv i dette. Jeg personlig er veldig glad i sommerrevyer med en flott ramme rundt. Det er gøy med telt, sommer og show, og jeg har arrangert lignende før andre plasser, Nå håper vi alle på å lage en festaften med god stemning, sier Jesper Edvardsen, komiker og arrangør.

NB! Saken fortsetter under bildet!

HELE GJENGEN: Her ser du den glade gjengen som skal show for oss denne kvelden.

I gang med å skrive

Edvardsen er godt i gang med å planlegge og skrive showet, og snakkeriet skal også kompletteres med god musikk fra bandet.

– Jeg er jo en mann som er glad i nærmiljøet vårt, og det er mange ting å lage show ut av i Oppegård. Det blir stykker med situasjoner og personer som folk kan kjenne seg igjen i, et lite skråblikk på det fine samfunnet vi har her ute. Vi fikk gode tilbakemeldinger på dette sist vi arrangerte et show på grendehuset vårt, og skal fortsette med det, sier han.

Les også: Påmeldingen er i gang for Oppegårdmila

– Og kan vi vente oss noen parodier?

– Hehe, ja, du skal vel ikke se bort fra at det blir en ordførerparodi eller to, avslører han med et lurt smil.

HER SKAL DET SKJE: Showet blir utenfor Oppegård senter på Oppegård stasjon.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Bestill billetter

Dermed er det bare å løpe Oppgeårdmila på dagen, og deretter ta en helaften med showet til Jesper og co på kvelden.

Showet vil foregå inne i telt på Oppegård stasjon, slik at det blir lett tilgjengelig for alle i kommunen.

Les også: Påmeldingen er i gang for Oppegårdmila

KLARE FOR Å LAGE RAI-RAI OG LIV: Elisabeth Bøvold og Jesper Edvardsen håper på trekke fulle hus den 2. juni under sitt sommershow i syd.

Det koster 315 kroner uten mat, og med grillmeny koster det 590 kroner. Det blir god mat og drikke denne kvelden. Dermed er det bare å bestille og glede seg! Her er lenke du kan følge for å bestille billetter!

NB! Saken fortsetter under bildet!

Her er program for dagen!

  • 12.00 Oppegårdsmila med start ved Greverud Idrettsanlegg​,
  • 15.00 Barneshow i revyteltet ved Kiwi​,
  • 16.00 After-run i revyteltet​ 
  • 20.00 Showstart «Sommer i Syd». En revy om livet i Oppegård.
Powered by Labrador CMS