KLAR TAL: Avaldsnes-trener John Arne Riise var irritert etter avlysningen
KLAR TAL: Avaldsnes-trener John Arne Riise var irritert etter avlysningen

– Jeg er ikke happy

Avaldsnes-trener John Arne Riise hadde sett bildene av banen på forhånd. – Jeg er ikke overrasket over dette.

Publisert Sist oppdatert

Én time før avspark mellom Kolbotn og Avaldsnes bestemte kveldens dommer seg for at banen ikke var spillbar og avlyste kveldens Toppserien-oppgjør.

Dermed måtte John Arne Riise og resten av Avaldsnes-følget gjøre vendereis til Karmøy. Det var en lite fornøyd trener vi møtte utenfor lagbussen. Men overrasket var han slett ikke.

– Jeg er ikke overrasket, for jeg så bilder av banen på mandag. Det så ille ut. Jeg tenkte der og da at det ikke blir kamp, men jeg ble fortalt at Kolbotn hadde fått tre oppgaver med banen som måtte gjøre hvis kampen skulle spilles. De har tydeligvis ikke gjort det godt nok, tordnet Riise.

TYDELIG IRRITERT: John Arne Riise var ikke fornøyd med å ha reist helt til Kolbotn uten å få spille kamp.
TYDELIG IRRITERT: John Arne Riise var ikke fornøyd med å ha reist helt til Kolbotn uten å få spille kamp.

– Ikke forsvarlig

Etter å ha vært utpå selv er han krystallklar på at banen ikke er spillbar til Toppserien-fotball.

– Den ser ikke ut, den er skjev, den var bølgete, med ekstremt mye sand og veldig tørt. Dette er ikke forsvarlig. Kolbotn-spillere sa det selv, sier Riise.

Mest forbanna er han over det faktum at han selv, laget og et stort apparat har reist Norges på tvers for å spille kamp.

– Hvorfor ikke ha et alternativ i bakhånd når forholdene er så dårlig? Denne kampen kunne vært spilt et annet sted i dag. De må jo ha visst at dette kunne skje. Dette er håndtert fryktelig amatørmessig og jeg er ikke veldig happy. Kolbotn kunne sagt fra for flere dager siden at det ikke burde spilles kamp her. Jeg vet at de fikk tre punkter som måtte forbedres, sier Riise.

– Det driter jeg i

– Vet du hvilke punkter det er snakk om?

– Nei, og det driter jeg i. Jeg skjønner ikke hvorfor de har pushet på for å spille denne kampen her, når det finnes andre baner i området. Jeg vet ikke hvem som har all skyld her, men vi er både skuffet og irritert over å ha kastet bort tiden vår på dette, sa Riise før han løp inn i den ventende bussen.

Powered by Labrador CMS