GLEDER SEG: – Velkommen til å oppdage alt det fine som skjer her i bygget, og til å skaffe fine gaver, sier Elisabeth Gulling i Gullfugl, som er en av arrangørene av helgens julemarked.

Inviterer til julemarked

Også butikkene i Sentrumsbygget byr på førjulsmoro i disse tider. Lørdag er det duket for marked!

Publisert

Det er mange koselige førjulsarrangementer rundt omkring i Oppegård for tiden, og lørdag er det skaperne i Sentrumsbygget på Kolbotn sin tur til å vise frem sin julete side!

Mange

Ikke mindre enn åtte produsenter og grossister fra Follo arrangerer julemarked med masse flotte gavetilbud i Sentrumsbygget på Kolbotn.

De tre butikkene i Annen Etasje på Kolbotn, Treklokker, Gullfugl og Bernhard & Elise, har invitert med seg 5 andre Follogründere til å lage et spennende julemarked med mange fine tilbud og høy julestemning.

Les også: Oppegårds idrett i historisk kalender

– Vi er mange butikker, drevet kjedeuavhengig, som tilbyr mye flott her nede, og vi håper også at denne dagen kan være med på å sette litt fokus på dette og bekjentgjøre alt som skjer her i dette bygget, sier Elisabeth Gullner, innehaver av Gullfugl, som er en av butikkene som står som arrangører for markedet.

Les også: Ja, vi handler lokalt til jul!

– Det er jo også litt viktig at folk tenker lokalt i julehandelen. Det er mye fint å få tak i også utenfor kjøpesentrene, og her har man en god anledning til å skaffe seg kvalitetsprodukter, samtidig som man støtter lokale næringsdrivende, sier hun.

NB! Saken fortsetter under bildet!

ER OGSÅ MED: Evy Reimers Arnestad og hennes Treklokker er medarrangør, og har mye spennende å by på!

Mye som skjer

Det blir salg av klær til barn og voksen, treklokker og solbriller, kjøkkenfjeler og brett, samt strikkeprodukter, kransekaker og te.

Les også: En god, brukt julehandel

I kafèen kan man nyte en kopp gratis juleté eller kaffe med julekaker.
Barna får eget juleverksted.

TETØSER: Kathrine Eriksen og Hilde Mariann Hansen kommer med te og kaffe.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Disse møter du

Det er mange du møter på dette julemarkedet, og de åtte arrangørene er: Lille Ugle, som forhandler barneklær, Moia design, som byr på skjærefjeler og brett i formtre, Bernhard & Elise, som forhandler klær til barn og voksen, Treklokker, som er en lokal skaper og forhandler av treprodukter, Gullfugl, som byr på flotte strikkeklær, Tetøsene, som naturlig nok er forhandlere av lokal og fantastisk god te, Søndre Flaskebekk, som byr på flotte strikkeklær, og Irene Eberlin, som kan friste med deilige kransekaker og marsipan på julemarkedet.

Les også: Oppegårds idrett i historielagets historiske kalender

– Det blir et arrangement som blir perfekt for småbarnsforeldre spesielt. Her kan man både handle og barna kan hygge seg, man kan snakke litt med kjente og kjære og det blir koselig førjulsstemning i rolige omgivelser, sier hun.

I BUTIKKEN: Elisabeth Gulling er stolt av butikken og konseptet sitt Gullfugl, og gleder seg til å vise frem både denne butikken og andres butikker på lørdag.

Dermed er det bare å møte opp i Sentrumsbygget, som ligger i Kolbotnveien 7. Markedet foregår i byggets andre etasje mellom klokken 11.00 og 15.00 denne lørdagen, altså den 16. desember.

Møt opp, fiks deg noen flotte julekupp, og støtt våre lokale skapere og næringsdrivende!

 

Powered by Labrador CMS