KLARE FOR OPPEGÅRD: Superartistene Maria Arredondo, Torstein Sødal og Martin Halla synger julen inn sammen med Lotus barnekor, og nå søker de også en lokal helt som skal hedres på konserten!

Søker lokale helter til julekonsert

Når Maria Arredondo, Torstein Sødal og Martin Halla kommer til Oppegård for å synge julen inn, tar de med seg det lokale barnekoret Lotus - og de skal hedre en lokal helt!

Publisert

Mandag den 28.november kommer Maria Arredondo, Torstein Sødal og Martin Halla til Oppegård. Sammen med Lotus Barnegospel er de klare for å synge julen inn i Sofiemyr kirke med førjulskonserten Vår Jul! 

-For oss handler julen om å komme sammen. Det er fantastisk å få stå foran et publikum og kjenne julevarmen senke seg over de frammøtte, forteller Maria Arredondo.

– Det har blitt vår jul, sier hun.

Tradisjon

Det er det syvende året Arredondo og mannen Torstein Sødal synger julen inn sammen på turné, og tredje gang de turnerer med Martin Halla. 

– Det er helt fantastisk å være på tur med Maria og Torstein. Du skulle tro at man blir det femte hjulet på vognen når du reiser land og strand med et kjærestepar, men det er mer som om vi er en familie på tur, forteller Halla smilende.

– Vi ser på oss selv som et beredskapshjem for Martin, svarer Maria Arredondo leende.

PS! Saken fortsetter under bildet!

RÅDYKTIGE: Lotus preseterer alltid max og imponerer på alle konserter!

Lokalt kor og lokale helter

Tradisjonen tro inviterer trioen også med seg lokale barnekor, som er et viktig bidrag under konsertene.

– Vi gleder oss veldig til å synge de fine julesangene med Lotus barnegospel, sier Torstein Sødal og legger til:

– Nå søker vi også etter en person fra lokalmiljøet som fortjener litt ekstra oppmerksomhet for å ha sett andre gjennom det året som har gått. På Facebooksiden vår kan man lese mer om hvordan man gjør dette, sier han.

Konserten starter klokken 19.00 den 28. november. Møt opp og få førjulsstemning! Husk å foreslå lokale helter!

Powered by Labrador CMS