KLARE FOR SHOW: Her ser du uøvere fra konkurransepartiet til RG-gruppen. De er noen av dem som skal vise frem hva de kan under årets to juleshow.

– Vi gleder oss!

Det nærmer seg årets juleshow for RG- og turn-utøverne i Kolbotn IL.

Publisert

Turn- og RG-gruppen består av mange hardtarbeidende utøvere, som alltid imponerer stort hvorhen de viser seg frem. Og vise seg frem, er det de skal når det er klar for årets store show-høydepunkt, nemlig det årlige juleshowet i Sofiemyrhallen.

Nytt av året er at turn og RG-gruppene splitter sine show i to. Det betyr enda mer moro for alle som møter opp for å se, og kanskje til og med en dobbelt så bra opplevelse, dersom man får med seg begge show!

PS! Saken fortsetter under bildet! I bildekarusellen øverst i saken kan du se noen bilder fra tidligere oppvisninger!

 

KLARE FOR SHOW: Her ser du uøvere fra konkurransepartiet til RG-gruppen. De er noen av dem som skal vise frem hva de kan under årets to juleshow.

Stor bredde

Årets juleshow vil gå av stabelen mandag den 5. desember, og onsdag den 7. desember, og i år blir det, som tidligere i år, oppvisninger av alle slag.

Turngruppens show skal fremføres i Sofiemyrhallen som vanlig. Her blir det garantert spektakulære oppvisninger, og bredden er stor!

– Våre flotte gymnaster og flinke trenere vil vise frem noe av det vi har øvd på dette semesteret. Nytt i år er at det blir en egen turnoppvisning og ikke en miks med RG og turn som tidligere. Turngruppen har vokst seg stor og vi ønsker å bruke mere til å vise frem våre utøvere, opplyser Bjørn Bergli Fodstad.

Dette gir også mer plass for RG-gruppen, som har sitt eget show mandag den 5. desember klokken 18.00. Turngruppens show går forøvrig på samme tidspunkt den 7. desember.

– Breddepartiene i RG-gruppen vil vise frem litt av det de har jobbet med denne høsten. Og konkurransejentene kommer til å imponere med sine troppsprogram. Her blir det ringer, vimpler, tau og annen dans i nydelig utfoldelse, opplyser Tone Borgen Landerud.

– Det er ingen grunn til å bli sittende hjemme hvis du er nysgjerrig på denne estestiske idretten. Vær med og fylle opp tribuene, oppfordrer hun.

Det vil bli salg av kaker og kaffe i halle under begge arrangementer. Det pleier som regel å bli ganske fullt under disse showene, så vær ute i god tid.

PS! I videoen under kan du se RG-jentene "varme opp" til oppvisningen med sin elleville versjon av Mannequin Challenge!

Se RG-gruppens elleville Mannequin Challenge!

 

Powered by Labrador CMS