RETT I KOPPEN: Daglig leder Line Nilsen ved Shell Kolbotn (t.v.) gleder seg over å kunne tilby varme drikker til inntekt for OI. Her står hun sammen med daglig leder Hege Frøyna i Oppegård IL.

Rett i koppen - for idrettslaget

Shell på Sofiemyr og Oppegård Idrettslag med varmende avtale som gir klingende mynt i idrettslagets kasse!

Publisert

Nå har du mulighet til å varme deg med en velsmakende, varm drikke, og i tillegg støtte Oppegård IL!

Idrettslaget og bensinstasjonen har nemlig inngått en kaffeavtale-avtale, som gir kickback til idrettslaget ditt!

Populært

– Nordmenn elsker jo kaffe, og vi mener vi har den beste kaffen langs veien. Kaffeavtalen vår har vært svært populær siden den kom, og det fine med vår avtale, er at man kan velge blant hele sortimentet. Når man i tillegg kan støtte idrettslaget, så er jo dette en vinn-vinn-situasjon for alle, sier daglig leder ved Shell Sofiemyr, Line Nilsen.

Det selges mange kaffekopper på bensinstasjonen hennes, og bare siden oktober har det blitt solgt rundt 150 kaffeavtaler. Du kan enten velge å bruke koppen tli Shell, eller klistre et klistremerke på din egen, selvvalgte kopp.

Les også: Ny felles utstyrsavtale for KIL - nå er det Hummel som gjelder!

– I tillegg er det jo fint at både Shell og OI er gule i fargen, så det matcher, skyter daglig leder i OI, Hege Frøyna, inn.

 

NB! Saken fortsetter under bildet!

HER SELGES KOPPEN: Her er Shell på Kolbotn, som du kan benytte OI-koppen på, i tillegg til alle andre Shell-stasjoner i hele landet.

Penger i kassen!

Frøyna er glad for å ha fått på plass en avtale med den lokale bensinstasjonen, som riktignok ligger nord i kommunen.

– Vi har jo ikke noen bensinstasjon sør i kommunen, men desto bedre at Shell på Sofiemyr ønsket å være med på laget. Det er en flott synergi her mellom idrettslaget og lokale næringsdrivende, sier Frøyna.

Les også: Nå kan du kjøpe nystekt brød og støtte OI

For hver kaffeavtale som selges som OI-kopp, får idrettslaget femti kroner. I tillegg ligger det en god bonusordning her for OI.

Les også: Lokal norgesmester i poker!

– Her må både idrettslaget og stasjonens medlemmer stå på for å selge, for det kan fort bli mye penger. I beste fall kan dette innebære 100.000 kroner for idrettslaget, og det er jo målet at vi skal klare. Enkelt forklart, jo flere kopper som selges, jo flere penger går til laget, sier de to.

RETT I KOPPEN: Daglig leder Line Nilsen ved Shell Kolbotn (t.v.) gleder seg over å kunne tilby varme drikker til inntekt for OI. Her står hun sammen med daglig leder Hege Frøyna i Oppegård IL.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Slik bestiller du

Koppen gjelder forøvrig kun på Shell-stasjoner og ikke på Shell 7-Eleven-stasjoner.

– Det er også viktig at dersom du velger en annen kopp enn vår, så må du ha klistremerket klistret på koppen. Vi ønsker kunder fra hele kommunen velkommen med sin nye Oppegård IL-kopp, og håper folk er bevisste på å velge koppen som støtter idrettslaget, avslutter hun.

Les også: Nå kan du kjøpe nystekt brød og støtte OI

Kjøp Shell koppen av Oppegård IL. Koppen koster 249 kroner, og femti kroner av disse går til Oppegård IL. Da får du gratis kaffe/te etc. på alle Shellstasjoner i Norge ut 2017 og hele 2018. 

Koppen kan kjøpes hos Follo Sport AS. Vipps kr. 249,- til nr. 119867 og merk betalingen med OIL + gruppe. I tillegg er det også slik at dersom du legger på 100 kroner, følger det også med gratis kaffe i Østre Greverud og Greverudhallen i 2017 og 2018.

Powered by Labrador CMS