NY FEST?: Tirsdag klokken 17.00 spiller Kolbotn IL kvartfinale i cupen mot Klepp.
NY FEST?: Tirsdag klokken 17.00 spiller Kolbotn IL kvartfinale i cupen mot Klepp.

Ny tid for KILs cup-fest

OBS-OBS: Morgendagens cup-oppgjør mot Klepp har fått nytt tidspunkt. Kampstart er 17.00, ikke 18.00.

Publisert

Det er ikke bare i Toppserien at Kolbotns toppserie-damer leverer gode resultater. De har også spilt seg frem til kvartfinalen i cupen.

Dette oppgjøret skulle opprinnelig spilles på Sofiemyr stadion i morgen (tirsdag) klokken 18.00, men på grunn av motstanderen Klepp sine flytider, er den flyttet frem til klokken 17.00.

Grill og angrepsfotball

Dermed blir det et skikkelig middagsoppgjør på Sofiemyr stadion. Og middag trenger du ikke å tenke på, for arrangøren lover å fyre opp grillen allerede klokken 16.00 og de tilbyr både hamburgere og pølser til sultne tilskuere.

Ifølge Yr er det meldt 20 grader og oppholdsvær hele tirsdag ettermiddag, så paraplyen kan du legge igjen hjemme!

Det er forøvrig verdt å merke seg at både Kolbotn og motstander Klepp er to lag som liker å angripe. Det har foreløpig resultert i henholdsvis fjerde- og andreplass på toppserie-tabellen. 

Ute etter "revansje"

I lørdagens oppgjør mot Trondheims Ørn så Kolbotn lenge ut til å sikre seg tre nye poeng i jakten på edelt metall. En sen scoring fra bortelaget, sørget derimot for ett poeng til begge lag, og det er etter alle solemerker et offensivt og revansjesugent hjemmelag som jakter på cup-avansement.

Se høydepunktene fra kampen her:

Tirsdag klokken 17.00 er altså tidspunktet du må merke deg hvis du vil være med på cup-fest! 

Powered by Labrador CMS