HER JOBBES DET: Kommunens arbeidere jobber hardt for å få snøen fjernet og banen klar til seriestart.

Jobber mot sesongstart

Bare få uker før toppserien starter, jobbes det på spreng for å få Sofiemyr stadion klar til match!

Publisert

Det nærmer seg seriestart i toppserien, men det ser ikke Kong Vinter ut til å ta så mye hensyn til. Første hjemmekamp blir den 31. mars på Sofiemyr stadion, da kommer Røa på besøk, men hva med banen?

I går var arbeidere ute for å starte klargjøringen av banen. 

– Nå har kommunen akkurat fått fjernet det meste av snø på stadion men ligger igjen en såle med snø/is og vi vet det er mye tele i år så seriekamp her den 31. mars henger i en veldig tynn tråd, sier daglig leder Einar Engedal i Kolbotn IL.

Det vil uansett jobbes hardt frem til årets første hjemmekamp, men det fordrer også at været er på godsiden!

NB! Saken fortsetter under bildet!

Serieåpner borte

HÅPER: Daglig leder i Kolbotn Kvinnefotball, Einar Engedahl, håper på en klar bane til seriestart.

Kolbotns toppserielag er for lengst i gang med oppladningen til 2018-sesongen, og nå er også kampoppsettet klart. 

Det blir bortekamp for Kolbotn i første runde, som spilles den 24. mars 2018. Da skal damene våre reise til Bergen by for å møte Sandviken.

Sandvigen endte opp på niendeplass i år, rett over Kolbotn, som endte på tiendeplass. Sandviken innkasserte 18 poeng i årets toppserie, som er tre mer enn Kolbotn.

Jevne lag

Det er to jevne lag, sånn totalt sett, hvis vi skal se på statistikken bakover som møter hverandre i neste års første seriekamp.

De siste 14 kampene de to lagene har møttes, har Kolbotn tatt ni seire, mens Sandviken har vunnet fire. Kolbotn har skåret 30 mål mot bergenserne, mens de til gjengjeld har skåret 13 mål.

Les også: Knuy Slatleim har ståltro på Kolbotn i toppserien i 2018

Kolbotn har fått 4 gule kort i kamp mot Sandviken, mens bergenserne har fått seks. Det er ikke delt ut røde kort i noen av disse oppgjørene.

Resultatene fra de siste fem oppgjørene er: Kolbotn-Sandviken 1-1, Sandviken-Kolbotn 1-2, Kolbotn Sandviken 0-1, Sandviken-Kolbotn 1-0 og Sandviken-Kolbotn 3-0. Før dette igjen hadde Kolbotn en kanon 4-0-seier. 

Powered by Labrador CMS