KLAR FOR FILMHØSTEN: Lokalkinoen i Kolben er svært populær, og besøket øker fra år til år, takket være innsatsen og filmteften til kinosjef Lena Sunnby.

Endelig kino-tid igjen!

Det er mye bra å se på lokalkinoen vår denne høsten!

Publisert

Fredag den 5. august åpnet lokalkinoen igjen, og kinosjef Lena Sunnby startet igjen med å snurre filmer på den populære Kolben Kino.

Høsten byr på mange spennende filnmnyheter, håndplukket av kinosjef Lena Sunnby.

Mange godfilmer

Kino-høsten starter med premiere på filmen "Store Vennlige Kjempe", og etter dette  kommer flere aktuelle filmer utover høsten. Blant annet kan du se "Løvekvinnen", fritt etter Erik Fosnes Hansens roman fra 2006.

Tre skuespillere på forskjellig alderstrinn har rollen som Eva, Aurora Lindseth-Løkka, Mathilde T. H. Storm og Ida Ursin-Holm. Rolf Lassgård spiller Evas far.

I september er det premierer på filmen om sjakkspilleren Magnus Carlsen. Filmen følger ham tett i alle avgjørende øyeblikk fra han gjør sine første sjakktrekk, til han vinner verdensmesterskapet i Chennai i 2013.

Du kan videre utover høsten se blant annet den nye Jason Bourne-filmen, "Istid - på kollisjonskurs", og DIsney Pixars nye film "Oppdrag Dory" for å nevne noe. 

Flere spennende titler er også på vei utover høsten og vinteren.

Klikk her for å se kinoprogrammet fremover.

Ti år

Kolben kino er nå inne i sitt tiende år, og kinoen er mer populær enn noensinne. 

Kolben kino åpnet 27. januar 2006, og siden den gang har det blitt vist over 5000 forestillinger, og mer enn ti tusen timer med film. 

Fra 2008 har Kolben kino hatt i underkant av 500 forestillinger i året. Besøkstallet har økt jevnt fra 2008 med i overkant av 8000 til 2015 da besøkstallet akkurat passerte 17.000, og i 2016 ser det ut til at også dette skal toppes!

– Jeg hører gjerne på publikum når jeg velger ut filmer. Ellers prøver jeg å tenke meg til hvilke filmer de i målgruppen vil se, sier kinosjefen

– Vi viser all mulig film, men prøver å finne det beste i hver genre. Siden vi bare har én sal og visninger torsdag til søndag, er alle filmene nøye valgt ut. Man kan godt si at Kolben kino er en kino for de gode filmene! sier Sunnby.

Vi er enige, og gleder oss til mange gode opplevelser i Kolben kino også denne høsten.

Klikk her for å se kinoprogrammet fremover.

LITEN, MEN TRIVELIG: Det er ikke mange plasser i vår lille kinosal, men det er både trivelig og rolig der under forestillingene.
Powered by Labrador CMS