GLEDER SEG: Vidar Fevang, Odd Andersen og Knut Jantzen stiller ut sammen i Kolben.

Utstillingsklare

Tre herrer av edel årgang inviterer til en helt spesiell maleriutstilling.

Publisert

Tre herrer av edel årgang inviterer til en spesiell maleriutstilling med åpnin lørdag den 21. januar fra klokken 12.00 i Biblioteksgalleriet i Kolben.

Kreativ kar

Det kribler og det summer formelig fra bildene til Vidar Fevang. Han har nemlig lagt sin elsk på kravlende kryp og summende vesener som han har gjengitt så naturtro at folk med for eksempel edderkopp-fobi herved er advart. Vidar Fevang har alltid tegnet. 

Han har også alltid vært svært kunstinteressert, noe som førte til at han drev eget galleri i Oslo i mange år. Etter at han måtte slutte med galleriet av helsemessige årsaker, begynte han å tegne og male for fullt. Han har hatt mange separat-utstillinger og da gjerne med et gjennomgående tema. 

Vidar Fevang er den yngste av utstillerne med sine 66 år.

Ambisiøs

Fra Karl Johan via Kolbotn til Østmarka, Ja,  så ambisiøs er Odd Andersen!

Han begynte med å male gatebilder fra området midt i Oslo. Disse har han gjengitt imponerende naturtro, så har han beveget seg sydøstover og malt bilder fra Kolbotn.

GLEDER SEG: Vidar Fevang, Odd Andersen og Knut Jantzen stiller ut sammen i Kolben.

Deretter har han beveget seg videre og malt naturbilder fra Østmarka.

Lang karriere

Med sine 73 år har han en lang og brokete karriere bak seg. Noe har han hatt nytte av i bymaleriene sine, for eksempel som lærer i projeksjonstegning.

Allrounder med akvareller, pasteller og akrylmalerier. Knut Jantzen rundet 80 år for en del år siden, noe som ikke har vært til hinder for like stor kreativitet som i tidligere år og et vell av nydelige akvareller og pasteller fra hans hånd.

Sin glede over motiver fra naturen har han kanskje fra sin tid som turistsjef i Telemark.

Innimellom kan han riktignok ikke dy seg for å slå til med store fargesterke mer eller mindre abstrakte akryl-malerier.

Kolbotn Maleklubb er stolte av sine ungdommelige medlemmer av edel årgang og av deres enestående skaperglede og kreativitet. Gå ikke glipp av denne utstillingen!

Galleriet finner du i 2. etg. inne i biblioteket og innenfor barneavdelingen:

Utstillingen står til 8. februar.

Powered by Labrador CMS