TØFFE FORHOLD: Banen var preget av mye regn de siste dagene.

Tapte kampen de ønsket å utsette

På en Sofiemyr stadion sterkt preget av mye nedbør, tapte Kolbotn 1-2 mot LSK Kvinner.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere denne uken uttalte tidligere Kolbotn-trener, nå LSK Kvinner-trener, Knut Slatleim, til Oppegård Avis at forholdene på Sofiemyr stadion ofte påvirker kampene.

Dette skulle vise seg å være tilfelle også i dag.

Det var såpass krevende forhold på gresset at begge lag på forhånd ytret ønske om å utsette kampen på grunn av de våte forholdene, men fotballkamp ble det.

Forholdene preget selvsagt spillet, og gjorde at begge lag valgte enklere løsninger enn hva de kanskje ville gjort til vanlig. Noen andre som også ble preget, var dessverre spillerne, og da spesielt Jenny Norem som haltet av banen i det 55 minutt og holdt seg til kneet.

Tøff start for hjemmelaget

LSK Kvinner startet kampen sterkt og styrte det meste det første kvarteret. Dette var deres klar sterkeste periode i kampen. Det var LSKs toppscorer og kaptein, Emilie Haavi, som sto for deres første mål, før Kolbotn slapp til et enkelt mål på corner.

Etter den brutale starten kom Kolbotn mer inn i kampen. Kampen ble jevn og tett, som var noe Aleksander Olsen, Kolbotns trener, dro frem før kampen som en viktighet om Kolbotn skulle lykkes i kampen.

Og ganske riktig, kom scoringen etter 28 minutter. Etter flott forspill og kjemping av Marit Clausen, pirket Ingrid Kvernvolden ballen inn fra et par meter. Kolbotns nummer 8 noterer seg derfor for sin tredje nettkjenning for sesongen.

Stillingskrig

Sterkt påvirket av forholdene på Sofiemyr stadion, ble de neste 60 minuttene en tett og jevn affære. Primitiv fotball og stillingskrig gjorde at det ikke ble flere scoringer, og det endte til slutt med 2-1 til bortelaget.

Ett pluss i margen til Kolbotns kaptein, Lena Soleng Hansen, vi kårer til hjemmelagets beste spiller. Aller mest på grunn av hennes evne til å være en katalysator for press og innsats.