HAR TRUA: Trener for toppseriedamene, Knut Slatleim.
HAR TRUA: Trener for toppseriedamene, Knut Slatleim.

– Vi skal bruke seriepausen godt!

Det blir en seriepause for Kolbotn.damene nå fremover. Den muligheten har trener Knut Slatleim tenkt å bruke godt.

Publisert

Med landskamper både for A-landslag og for aldersbestemte landslag, får Kolbotn spillerne en velfortjent pause i et tett kampprogram

Kolbotn har hatt tøffe kamper etter sommeren med bortekamper mot Avaldsnes og Vålerenga. 

Knalltøff sesong

Laget ligger i skrivende stund på tiendeplass på tabellen med bare ni poeng etter atten seriekamper. Laget har tapt hele 13 av årets seriekamper, spilt tre uavgjort og bare vunnet to.

2017 sesongen har vært utfordrende for "the blue army", og selv om det er tidlig å snakke om tabeller har trenerteamet selvsagt god oversikt over hva som skjer bak seg.

KJEMPER HARDT: Kolbotn-damene gjør alt de kan for å ta poeng i årets serie. Her kjempet de mot Vålerenga og var med på å åpne VIFs nye storstadion i forrige serierunde.
KJEMPER HARDT: Kolbotn-damene gjør alt de kan for å ta poeng i årets serie. Her kjempet de mot Vålerenga og var med på å åpne VIFs nye storstadion i forrige serierunde.

– Vi er sterke i troen på at vi skal plukke med oss nok poeng til å unngå den utsatte kvalikplassen, understreker han. -Nå gjelder det å fokusere på en treningshverdag som vil legge grunnlag for gode prestasjoner i de siste kampene. Etter sommeren har vi hatt en bra utvikling på det offensive spillet og våre egne spillemønster. Vi har ikke helt fått vist det i kamper, men det har glimtet til og vi er på en god vei, sier trener Knut Slatleim til kolbotnkvinnefotball.no.

Les også: A-laget mot pallplass

Treneren er fornøyd med at det er flere som har levert gode kamper etter ferien, og det er ekstra hyggelig at troppens yngste har så mye fremgang.

– My, Tone og Julie tar nye steg for hver dag som går, sier Knut fornøyd.

Klart for ny hjemmekamp

Før seriesesongen, er det klart for ny hjemmekamp denne helgen, nærmere bestemt lørdag den 23. september klokken 15.00 mot Trondheims-Ørn på Sofiemyr stadion.

– De er et godt lag med flere gode enkeltspillere, i år har de variert en del med alt fra seier over LSK til stortap for Røa forrige serierunde. Vi skal gi de en skikkelig fight om poengene når de besøker oss på Sofiemyr, avslutter en engasjert Knut Slatleim.

Les også: Se video fra da KIL-damene åpnet nye Vålerenga stadion

Etter Trondheims-Ørn-kampen er det forøvrig klart for hjemmekamp igjen den 14. oktober mot LSK Kvinner klokken 15.00 på Sofiemyr stadion, før ny bortekamp mot Medkila den 28. oktober og så ny hjemmekamp mot Grand Bodø den 4. november klokken 14.00 på Sofiemyr stadion. 

Se forrige kamp i reprise

Klikk play for å se video!

I påvente av helgens returoppgjør mellom Kolbotn og Trondheims-Ørn, kan du se forrige kamp i reprise!

Denne kampen endte med 3-2-seier til Trondheims-Ørn. Vi får håpe at det går Kolbotns vei denne gangen!  Klikk play i videovinduet herunder!

Powered by Labrador CMS