FJERDEPLASS: Thea Ulven Munkeby og Sunniva French Bolstad, her fotografert da de kvalifiserte seg til NM ved å vinne lærlingemesterskapet i Oslo og Akershus i fjor høst.

Norges fjerde beste kokkelærling!

Thea Ulven Munkeby (18) fra Oppegård kom på fjerdeplass i Norgescupen - av 21 deltakere!

Publisert

 – Det har vært så morsomt og lærerikt! Hele bransjen var jo samlet i Stavanger  i helgen. Vi kom på fjerdeplass, og er veldig fornøyde med det, sier hun på telefon fra Oslo. 

Les også: Thea skal måle krefter med de beste kokkelærlingene i landet

18-åringen fra Oppegård er kokkelærling på restauranten Stock i Oslo, hvor hun deler kollektiv med makker Sunniva French Bolstad fra Ås som var med henne i konkurransen. Sammen bor de med Jenny Riisnæs, som kom på tredjeplass av servitørene. 

 Saken fortsetter under bildet. 

Nesten palleplass

KOKKELÆRINGER: Thea Ulven Munkeby med sin kompanjong og samboer, Sunniva French Bolstad under Norgescupen i Stavanger. 

Helgen 26.-28. januar var hele Norges kokke- og servitørbransjen samlet i Stavanger for å måle hvem som er de beste lærlingene. 

Munkeby og Bolstad hadde 20 andre kokkelærlinger å kjempe mot, og de klarte nesten å kapre palleplass. 

Les også: Oda danser videre

– Det har vært veldig lærerikt, og nå er jeg bedre forberedt til fagprøven jeg skal ha til sommeren. Da er jeg ferdig som lærling, forklarer hun. 

 Saken fortsetter under bildet. 

FJERDEPLASS: Thea Ulven Munkeby og Sunniva French Bolstad, her fotografert da de kvalifiserte seg til NM ved å vinne lærlingemesterskapet i Oslo og Akershus i fjor høst.

Hele bransjen

Norgescup for kokk- og servitørlærlinger arrangeres av Kokkenes Mesterlaug Rogaland og Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL).

NHO Reiseliv, som organiserer 3000 reiselivsbedrifter landet rundt, er med som samarbeidspartner.

Les også: Grease-gøy med premiere!

NERVER AV STÅL: Munkeby sier at en konkurranse som dette er god øvelse til fagprøven.

Selve Norgescup-konkurransen var på Jåttå videregående skole i Stavanger, mens kåring av vinnere og premieutdeling foregikk på Scandic Stavanger Forus Hotel lørdag kveld.

Powered by Labrador CMS