TORG-KONSERT: – Vi er klare! Eivind Mellum, Øyvind Blegeberg og Steinar Eriksen ønsker alle velkomne til en sommerlig konsert på Jan Baalsruds plass lørdag 16. juni.

Spiller sommeren inn

Årets tradisjonelle sommerkonsert med KoKo er lørdag 16. juni.

Du vet det er sommer når du hører Kolbotn Konsertorkesters (KoKo) vakre toner på Jan Baalsruds plass. Lørdag 16. juni klokken 14 kan du nyte et måltid - eller bare solen (hvis den er der) - til klassiske perler som «Den tyvaktige skjære» av Rossini, Norsk Kunstnerkarneval av Svendsen, og ouvertyren til Bernsteins «Candide» -for å nevne noe.

Utekonsert

Og skulle det bli slik at himmelen åpner seg og bålforbudet opphører, flyttes konserten inn i sal 2 i Kolben. Konserten vil naturligvis fortsette å være gratis.

– Men det skal mye til for at vi flytter inn. Orkesteret kommer til å sitte under tak uansett, sier Øyvind Blegeberg.

Les også: Vil fange og fortrylle deg

De kommer til å sitte under taket bak fontenen, slik at akustikken blir bedre - og dermed også konsertopplevelsen.

Saken fortsetter under bildet. 

KOM PÅ KONSERT: Den er jo gratis, til og med!

Anerkjent gjestedirigent

Gjestedirigent i år er Edvin Simenstad, som var den første korpsdirigenten med master eksamen fra Norges Musikkhøgskole. Korpsets egen fløytist, Espen Ramuel Larsen, er solist i av av satsene fra Vivaldis «Blokkfløytekonsert i C-dur».

– Det blir mye kjent musikk, og mange melodier folk kan nynne med på, sier de tre.

De setter ut et par hundre stoler foran orkesteret, men i tillegg kan man jo sitte i trappen, på O'Learys eller Kullebunden Spiseri.  

Powered by Labrador CMS