Samling på toppen for Kolbotn J15 i håndball

KIL J15 valgte samling på toppen og ikke i bunn. Trysil ble stedet.

Denne samlingen er ikke bare en Kick Off for å komme i gang med sesongen, men også starten på en normal treningshverdag etter 16 måneder med begrensede muligheter. Denne tiden har båret preg av lite sosialisering og mye usikkerhet.

Kolbotn J2006 har gjennom hele pandemien holdt aktiviteten oppe i forskjellige former og ute i all slags vær.

Landslagsbussen

Tidlig planlegging og positive og engasjerte foresatte med på laget, gjorde at KIL J15 kunne bli hentet på Sofiemyr Stadion med landslagsbussen fra HMK Buss torsdag 5.august kl. 07:00.

STOR STAS: Jentene ble fraktet i selveste landslagsbussen!
STOR STAS: Jentene ble fraktet i selveste landslagsbussen!

Tre raske timer senere var første trening i gang. Trysilhallen var vår de neste 3 dagene. Det var en yrende begeistring til å komme i gang, og ikke minst kunne være sammen igjen. Smil og latter satt løst. Det ble 5 gode treningsøkter i Trysilhallen denne helgen.

Bakkeløp ble rafting

Helgens største overraskelse var at bakkeløp utgikk og rafting i Trysilelva inngikk. Ut av komfortsonen på positivt vis var dette.

Halvveis ble det en pause, hvor alle fikk mulighet til å kaste seg i elva og virkelig kjenne på naturkreftene.

Det ble også tid til bowling-mesterskap. Jentene konkurrerte mot hverandre, men jubelen over andres prestasjoner var stor.

PROFFE TRENERE: Tobias og Emil fra Elverums herrelag trente jentene.
PROFFE TRENERE: Tobias og Emil fra Elverums herrelag trente jentene.

Proffe trenere

Siste dag av samlingen startet rolig, men det var en spenning i luften. Dagens treningsøkt skulle gjennomføres i Elverumshallen, hvor to spillere fra Elverums herrelag skulle være instruktører. Tobias og Emil viste seg å være to meget dyktige «kjekkaser». Aldri har vel disse jentene jobbet så hardt på en treningsøkt.

Samhold og lagbygging som denne turen er utrolig viktig for å holde på spillerne fremover. KIL J15 satser på å beholde alle 24 jentene lenge enda. Neste års tur er allerede under planlegging…

Powered by Labrador CMS