PRØVEPROSJEKT: Daglig leder Anette Embretsen håper mange vil støtte Kullebunden spiseri når de prøveåpner for takeaway førstkommende lørdag.

– Vi trenger virkelig deres støtte nå i denne ekstremt tøffe perioden

Kullebunden spiseri åpner noen timer på lørdag for å servere takeaway.

Publisert

Kullebunden spiseri er en av mange virksomheter som har stengt dørene som følge av koronaviruset. 

– Det er ekstremt tøft akkurat nå. Vi har ikke så mye å gå på. Nå håper jeg vi får en reduksjon eller avkorting på husleien, sier innehaver Anette Embretsen

Takeaway

I et forsøk på å hente inn penger til driften, har Embretsen bestemt seg for å åpne for takeaway førstkommende lørdag. Restauranten har skrevet et følelsesladet innlegg på egne Facebook-sider. 

– Vi åpner mellom kl 16-20 nå på lørdag for take away på vår italienske pizza og vår tapas set meny! Vi trenger virkelig deres støtte nå i denne ekstremt tøffe perioden. Vi starter foreløpig med dette, så får vi se om det blir flere dager etterhvert, skriver restauranten.

Embretsen forteller til Oppegård Avis at ideen om takeaway kom etter at hun og kokken har drodlet flere løsninger den siste tiden. 

Hentes ute

– Det er fryktelig kjedelig å ikke få jobbet. Vi har utvekslet mange ideer på Messenger, og kom opp med denne løsningen. Jeg håper vi dermed kan få inn litt ekstra til å dekke husleie, sier Embretsen. 

Lørdag setter de ut et bord ved inngangen hvor de som bestiller kan hente og betale maten. På grunn av smittevern vil det ikke være mulig med kontant betaling. 

– Det blir spennende å se hvordan dette går, og jeg håper mange vil sikre lørdagskosen hos oss, og samtidig hjelpe oss i en tøff tid, sier Anette Embretsen. 

Powered by Labrador CMS