KONKURS: Vitakjeden er begjært konkurs.

Vita konkurs: – Kom som et sjokk, sier franchisetaker på Kolbotn torg

Kosmetikkjedene Vita og Loco er begjært konkurs. Det er usikkert hva som skjer med Vita på Kolbotn torg.

Publisert

Ifølge Aftenposten skal 230 butikker være berørt etter at eieren av kosmetikkjedene Vita og Loco leverte inn konkursbegjæring. Av disse er 207 butikker franchisedrevne Vita-butikker. 

Foreløpig vet ikke franchisetaker på Kolbotn torg, Oana Dragomir, hva som skjer videre. 

– Vi vet ikke noe mer enn det som står i avisene, foreløpig har vi ikke fått noe mer beskjed, sier Dragomir.

USIKKER FREMTID: Oana Dragomir, franchisetaker for Vita på Kolbotn torg, går en usikker fremtid i møte. Eieren av kosmetikkkjedene Vita og Loco har levert inn konkursbegjæring.

Hun forteller at det kom som et sjokk, og vet ikke om hun kommer til å holde åpent eller stengt i morgen. 

Vita-butikken på Kolbotn torg har til sammen syv ansatte, som nå går en usikker fremtid i møte, men Dragomir forteller at hun nå avventer informasjon. 

– Jeg må vente på beskjed rett og slett, jeg vet ingenting. Vi får bare se hva som skjer fremover, og vi får vel mer informasjon i løpet av dagene som kommer, sier hun. 

Hva som eventuelt vil skje med forretningen eller om noe annet må inn i lokalene til Vita er fortsatt usikkert. Ifølge pressemelding fra bobestyrer, advokatfirmaet Kvale, jobbes det med løsninger for å finne en kjøper. 

– Vi har akkurat mottatt nyheten om konkursbegjæringen, og vi følger med på situasjonen. Det er for tidlig å si noe om konsekvensene, men vi jobber hele tiden med å tilby en god butikkmiks for kundene våre og det vil vi fortsette med, sier senterleder på Kolbotn torg, Marianne Thoresen-Larsen.

Powered by Labrador CMS