FYLLER OPP: Mesaninen på Kolbotn Torg har lenge stått nærmest tom. Nå blir det svetting og intensitet når SATS flytter inn i løpet av våren.

Treningssenter flytter inn på Kolbotn Torg

Både tannleger og treningssenter flytter inn på Kolbotn Torg i løpet av våren. – Dette har vi jobbet lenge med å få på plass, sier senterlederen.

Publisert Sist oppdatert

Det har lenge vært stille på mesaninen inne på Kolbotn Torg. I høst fikk dyrebutikken en ny og svært populær nabo da gjenbruksbutikken OMA flyttet inn. Nå er det klart at treningssenterkjeden SATS åpner en splitter ny avdeling i lokalene hvor det tidligere var kafé, lekebutikk og Jernia.

– Dette blir en splitter ny SATS, og blir et tillegg til treningssenteret deres som ligger på andre siden av jernbanen. Vi skal glasse inn fasaden, slik at senteret fortsatt vil få godt med lys som kommer inn fra utsiden, sier senterleder Marianne Thoresen-Larsen til Oppegård Avis.

Åpner i juni

Etter planen vil SATS åpne det nye treningssenteret på Kolbotn Torg i juni.

– Dette er noe som har ligget i planene og som vi har jobbet lenge med. Alt ble forskjøvet på grunn av koronapandemien. Treningssenteret på Kolbotn Torg blir moderne og inspirerende og vil bygges opp med mange tredemøller for løpetimer, og med fokus på studiotrening og personlig trening, sier Thoresen-Larsen.

Før jul ble det kjent at klesgiganten H&M forsvinner fra det lokale kjøpesenteret. I 2. etasje av disse lokalene er det allerede kjent at Tårnåsen legesenter flytter inn, men nå avslører også Kolbotn Torg-eier Citycon at Kolbotntannlegene og Tannlegene på Tårnåsen også flytter inn her.

GODT TILSKUDD: Senterleder Marianne Thorsen-Larsen kan glede seg over nye leietakere, og mener dette er et godt tilskudd til miksen på lokalsenteret.

– De to tannlegekontorene slår seg sammen og danner et nytt fellesskap på Kolbotn Torg, sier senterlederen, som samtidig er hemmelighetsfull rundt hva som vil komme i første etasje av lokalene hvor H&M holder til i dag.

– Der er vi i kontraktsforhandlinger, og vi håper snart å kunne si noe mer her. Det er sikkert at i disse lokalene skal det inn retail, altså butikkforetak, sier Marianne Thoresen-Larsen til Oppegård Avis.

God miks

Kommunikasjonssjef Daniel Sellevoll sier at flere helseaktører inn på sentrene er en del av Citycons strategi om å utvikle multifunksjonelle sentre som kombinerer handel med helsetjenester i tillegg til andre sentrale tjenester for folk i nærmiljøet.

– Citycon jobber kontinuerlig med å ha den riktige butikkmiksen på sentrene og tror at de nye helseaktørene på Kolbotn Torg kommer til å bidra til et godt besøkt senter i hele senterets åpningstid.

Sellevoll har stor tro på at den nye miksen på Kolbotn Torg vil være bra for både kundene og senteret.

– Kolbotn Torg satser lokalt og vi er glade for å kunne legge enda flere av våre kunders daglige gjøremål til senteret.

De nye leietakerne som flytter inn i løpet av vårene vil disponere lokaler på til sammen 1600 kvadratmeter.

Powered by Labrador CMS