KLARE FOR Å UNDERHOLDE GREVERUD:  Menn Med Gitar tar med seg gitarene sine til La Paz Greverud denne helgen.
KLARE FOR Å UNDERHOLDE GREVERUD: Menn Med Gitar tar med seg gitarene sine til La Paz Greverud denne helgen.

Skal lage god stemning

La Paz Greverud åpner livescenen med lokale helter på gitar.

Publisert

La Paz på Greverud setter denne høsten og vinteren opp flere livekonserter, og det er lokale karer som er først ut på livescenen på utestedet.

Menn Med Gitar består av fire gitarspillende glade gutter i sin selvbestemte beste alder, med geografisk utgangspunkt på Sofiemyr, og musikalsk utgangspunkt i rock/pop/roots med forholdsvis høy allsangfaktor. Nå kommer de til La Paz på Greverud for å underholde!

Lokale helter

Menn Med Gitar er Thomas Hordvik (vokal og gitar), Geir Kirkevold (vokal og gitar), Tom Økland (vokal, gitar, harmonica, melodica) og Terje huse (vokal, akustisk bassgitar)

– Det siste året har vi tatt med oss gitarene våre rundt omkring, fra toppen av Holmenkolltårnet til St. Hansfeiring ved Oslofjorden, og lørdag 1. oktober gleder vi oss til å spille på La Paz på Greverud, forteller gutt. eeeh. mennene med gitar.

Inspirert av mye

Menn Med Gitar-karene lover mye bra på repertoaret

Lar du deg rive med av artister som Tom Petty, Johnny Cash, The Waterboys, Highwayman, Aha, Simon & Garfunkel, Di Derre, Beatles, Bruce Springsteen og mange flere, så kommer du garantert til å like Menn Med Gitar.

Det koster 150 kroner å komme inn, og det er 24 års aldersgrense på konserten, som starter klokken 18.00.

Powered by Labrador CMS