Får du ikke gåsehud nå, får du det aldri!

Få en smakebit på ny musikk fra Vegard Schow - nyt!

Publisert

Er du klar for en magisk pianoopplevelse? Eller kanskje til og med to? Du skal først og fremst få en smakebit her på oavis.no - og så kan du oppleve det live på søndag!

Musikeren fra Oppegård er nemlig aktuell med ny musikk, inspirert av Oppegård, og som er en reise inn i musikerens verden. Fra før kjenner du ham gjennom Schows Trio - nå er han helt alene - med pianoet. 

– Ja, nå er det meg alene. Det er både skummelt og godt, på en måte, men også veldig spennende. Det er slik jeg lager musikken min, og slik det skal låte denne gangen, sier musikeren.

For det er nettopp dét det handler om. Det er en mann, ti fingre, to hender, ett piano, og et lynskarpt komponisthode.

KLAR MED NY MUSIKK: Vegard Schow er klar med ny musikk. Nå skal han spille live for lokalbefolkningen i sitt eget studio.
KLAR MED NY MUSIKK: Vegard Schow er klar med ny musikk. Nå skal han spille live for lokalbefolkningen i sitt eget studio.

Les også: Jazz på hjemmebane

– Dette prosjektet har jeg valgt å kalle «Journey Home», og det handler om å ta det ned til det enkle og det som er basic. Låtene mine starter jo ofte ved pianoet etter at jeg har gått en tur i skogen, gjerne langs Oldtidsveien fra Greverud og til studioet mitt til Sofiemyr. Dette er en eventyrlig og ikke minst historisk vei, som er veldig inspirerende. Jeg finner mye musikk i naturen her som jeg setter meg ned og setter sammen på pianoet i studio, før det gis ut, sier han.

Konsert

Prosjektet «Journey Home» starter med releasekonsert hjemme i studioet på Sofiemyr i Sofiemyrveien 14 den 1. oktober klokken 18.00. Så fortsetter reisen videre.

Les også: Gjenopplev den magiske konserten med Schow Trio

– Jeg tror dette kan bli en koselig og intim konsert, og jeg håper folk kommer og fyller studioet, sier Schow. 

PS! Du kan lese mer om konserten i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 28. september. Konserten fra studioet til Schow vil bli sendt på oavis.no, men allerede nå har du muligheten til å få en liten smakebit! Lukk øynene, trykk play i videovinduet øverst i saken og nyt!

Powered by Labrador CMS