STENGT: Ski ungdomsskole er midlertidig stengt etter koronautbrudd.
STENGT: Ski ungdomsskole er midlertidig stengt etter koronautbrudd.

Rekordhøyt smittetall i Nordre Follo

I går hadde kommunen det største antallet smittede med Covid-19 på en dag gjennom hele pandemien, med 21 smittede.

Publisert Sist oppdatert

Nordre Follo kommune går torsdag formiddag ut med meldingen om at antallet koronasmittede nådde ny dagsrekord.

Ved Ingieråsen skole ble det meldt to nye smittetilfeller 18.11. Til sammen 14 smittetilfeller tilknyttet utbruddet. 8 av 14 er direkte tilknyttet 8. trinn. Rundt 171 personer er satt i karantene ved skolen. Til tross for mange smittede er det kjent smittevei for alle smittede.

skolens nettside opplyses det at det er totalt åtte positive tester ved Ingieråsen skole. 14 ansatte er i karantene.

Stengt i Ski

Ved Ski ungdomsskole er det til sammen åtte smittetilfeller tilknyttet utbruddet, alle åtte er direkte tilknyttet skolen. Det er ikke kjent smittevei, og skolen er midlertidig stengt av smittevernhensyn fra 18.11 til og med 25.11. Ca. 270 personer tilknyttet skolen er satt i karantene.

Ved Vassbonn skoler er det to smittetilfeller, begge direkte tilknyttet 6. trinn. Ett av disse tilfellene ble meldt 18.11, og denne personen var allerede i karantene. 26 personer er satt i karantene i forbindelse med smittekjeden, skriver kommunen i meldingen.

Torsdag klokken 14:30 møtes formannskapet til ekstraordinært møte. Rådmannen foreslår å følge innskjerpingene fra Oslo, og dermed stanse innendørs fritidsaktivitet for ungdom i Nordre Follo.

Powered by Labrador CMS