SAMLET INN PENGER: Barna i Sofiemyr barnehage løp stafett til inntekt for kreftsaken
SAMLET INN PENGER: Barna i Sofiemyr barnehage løp stafett til inntekt for kreftsaken

Barnehage samlet inn 13.000 kr til kreftforeningen

Sofiemyråsen barnehage samlet inn penger etter å ha mistet en ansatt til kreft. Målet er at flere skal overleve sykdommen.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med FN dagen 24. oktober har Sofiemyråsen barnehage en tradisjon for å arrangere solidaritetsaksjon.

Årlig velger barnehagen et formål de samler inn penger til, og i år var valget opplagt. Pengene skulle gå til kreftforeningen og deres forskningsarbeid.

Mistet en fantastisk kollega

I sommer fikk barn og voksne i Sofiemyråsen barnehage kjenne kreftsykdommen nært på kroppen, da de mistet en fantastisk ansatt og kollega etter langvarig kreftsykdom.

Ønsket om å støtte kreftforeningen i deres arbeid for at flere skal overleve kreftsykdom har vært grunnlaget for årets aksjon.

Barnehagen samlet inn loddpremier fra bedrifter i nærområdet og solgte lodd til foreldre og annen familie. Barna solgte sine herlige, selvlagde produkter til inntekt for saken.

SELVVLAGET KUNST: Salg av kunst laget av barna ga en solid sum til kreftforeningen
SELVVLAGET KUNST: Salg av kunst laget av barna ga en solid sum til kreftforeningen

Barna løp til inntekt for kreft

Barna i Sofiemyr barnehage gjorde også en solid egeninnsats når de gjennomførte barnehagen «stafett for livet» i samarbeid med kreftforeningen.

To løyper ble laget, en for de aller yngste og en for de litt eldre barna. Barna løp så mange runder de maktet og her var innstasen GOD! Premier og diplom ble selvsagt utdelt og foreldrene vippset for barnas innsats.

Resultatet fra årets solidaritetsaksjon ble et stolt bidrag til kreftforeningen på ca. 13 000,- kr.

Powered by Labrador CMS