INSPIRERENDE DAMER: Elin Jordbru (f.v) og Torild B. Andersen skal stille ut maleriene sine i biblioteksgalleriet fra 10. til 28. februar.

Mot lysere tider

Lørdag 10. februar inntar de to kunstnerne Torild Brantszæg Andersen og Elin Jordbru biblioteksgalleriet i regi av Kolbotn maleklubb.

Publisert

Torild Brandtzæg Andersen og Elin Jordbru er begge medlemmer av Kolbotn maleklubb. Lørdag 10. februar klokken 12.00 åpner de utstilling, sammen for første gang, i biblioteksgalleriet i Kolben.

– Vi håper at  publikum vil oppleve en variert og spennende  utstilling . Vi er begge inspirert av natur og ulike naturelementer, men jobber ulikt både i tilnærming og rent teknisk, forteller kunstnerne.

Inspirert av musikk

Det er først det siste året hun har turt å satse fullt som kunstner og kursholder, men maling har vært en lidenskap i mange år.

– Her i malebua kan jeg stå og kose meg å male, alene eller sammen med andre når jeg har malekurs, sier Andersen.

Les også: Møt Erik Oskar - jungelens konge

Jordbru, som er fra Ski, kombinerer malingen med å være helsesøster.

– Å jobbe i helsevesenet gir  meg masse inspirasjon til malingen. Sterke møter med mennesker, naturopplevelser og musikk er noe av det som inspirerer meg mest, sier hun.

– Vi gleder oss

Dette året blir det flere utstillinger for jentenem og Andersen gleder seg til den første som er på Kolbotn.

– Det blir spennende å se hvordan vi kan dekorere rommet med våre malerier og hvordan bildene vil utfylle hverandre. Vi gleder oss og håper på mye besøk. Utstillingen håper vi kan være en påminnelse om at vi går «mot lysere tider», sier damene.

Powered by Labrador CMS