ØNSKER VELKOMMEN: Babar Razzaq og Henrik Didriksen Brenna på La Paz Greverud gleder seg over suksessen i utestedets første leveår. Nå er det mange spennende planer på gang.

Ett år med liv og røre!

Babar Razzaq forbereder mange overraskelser på La Paz Greverud, og takker trofaste kunder i utestedets første år.

Publisert

– Et år og har gått siden vi åpnet La Paz Greverud, og hvilket år det har vært, sier innehaver Babar Razzaq på La Paz Greverud.

Det var med stort hjerte og mye iver at han og kollegaene åpnet nytt utested og ny restaurant i lokalene til gamle Valentinos for ett år siden, og siden har det gått svært bra.

– La meg aller først og på vegne av alle oss som har La Paz som arbeidsplass, takke alle som har besøkt oss, og alle gode tilbakemeldinger dere har gitt oss, sier han.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Mye som skjer

SLIK SER DET UT: La Paz har blitt et flott utested.

Når utestedet nå fyller ett år, er det flere ting på gang. 

– Vi har et brennende ønske om å være en lokal aktør i stadig utvikling, som tilbyr hyggelige aktiviteter, god mat, godt drikke og godt selskap. Det er en glede å fortelle at vi har pusset opp og utvidet ikke bare lokalene, men også tilbudet.  Vi har gitt våre mange fotballelskende gjester et eget rom med storskjerm og lyd som matcher opplevelsen av god idrett, og det kommer også et shuffleboard, sier han ivrig.

Men først og fremst er det også en stor glede for god mat på utestedet. 

Les også: Pangstart for La Paz Live

– Vi legger sjelen i å servere retter laget fra bunnen av, og maten har blitt svært godt mottatt av folk som kommer. Folk kommer tilbake, og det er alltid et godt tegn.  Maten er laget med kjærlighet til faget av vår dyktige kokk, sier han, og henviser også til at baren hans nå har, ifølge ham, kommunens største ølutvalg. 

PS! Saken fortsetter under bildet!

UT PÅ PIZZA-TUR: Henrik Didriksen Brenna viser stolt frem La Paz Greverud sin nye utkjøringsbil for pizza.

– Kommet for å bli

Razzaq forteller videre at han gleder seg stort til året som kommer, og han har mange ess i ermet også i året som kommer. 

–  Vi har nå begynt forberedelsene til årets Julebordsesong og reservasjonene har alt begynt å tikke inn, og det kommer flere kvelder med underholdning i tiden som kommer. Folk kan glede seg, sier han. 

En annen nyhet er utkjøring av pizza. 

Les også: Kebab-kongene på Sofiemyr

– Pizzamenyen har falt i smak hos folk, og nå har vi tenkt å tilby den også hjemme, så vi har startet med utkjøring, noe som også har falt i smak hos folk sør i Oppegård, sier han. 

Han gir til slutt en stor takk til alle som støtter opp om et lokalt pubtilbud på Greverud. 

UTVIDET: Et av de nye tilbudene er en forstørret TV-plass for sending av live-sport.

– Vi har kommet for å bli, fordi vi elsker å være til stede for deg og dine.  Våre gjester er våre venner. Du er hjertelig velkommen til La Paz Greverud, avslutter han.

Powered by Labrador CMS